El Vendrell: Conferència - La Ceràmica Contemporània a Partir de Miró.

de setembre 29, 2012



Plaça de la Font Castellana, Barcelona
on es troba una de les obres
de MADOLA,
M. Àngels Domingo Laplana.
Foto: JM92

El proper dimecres 3 d’octubre, tindrà lloc la primera sessió de les activitats Parlem d’Art que ja és un clàssic de les ofertes culturals del Vendrell.

Aquesta xerrada sobre ceràmica es durà a terme en el marc del  Portal del Pardo del Vendrell, de 4 a 5 de la tarda.

L’acte és a càrrec de la ceramista “MADOLA”.  Maria Àngels Domingo Laplana "Madola", és escultora i ceramista formada a l’Escola Massana i llicenciada en Escultura i Doctorada en la Facultat de Belles Arts de Barcelona.

Des del 1966 ve realitzant exposicions i mostres tant individuals com col•lectives, obtenint diferents premis i distincions tant nacionals com internacionals.  És membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica amb seu a Ginebra i de la Work-Craft Council amb seu a la UNESCO de París.  Hi ha mostres de la seva obra al Museu de Ceràmica de Barcelona, al Keramion Museum Frechen i al Taipei Fine Art Museum, d’entre altres.
A partir de l’any 1988 inicia el treball en obres de gran format per a espais públics, com l’obra Mediterrània que es troba a Catalan Square a Manchester  al Regne Unit, però també es troben obres d’ella a les ciutats de Barcelona, Tarragona o a Icheon Park a Corea

Un nou pas en la seva evolució el realitza a partir d 1980 quan inicia la realització d’obra gràfica i sobre paper.

L'acte és gratuït i està obert a tothom que tingui interès en assistir.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars