Ajudar als Fumadors a deixar el Tabac: Deixa de fumar amb el Barça".

de setembre 18, 2012

Sandro Rosell i la presentació de la Campanya
Quit Smoking With Barça
Foto: Comissió Europea


Amb el tabac com a responsable de prop de 700.000 morts prematures cada any a la UE, la Comissió Europea i el Barça han unit forces per reduir els efectes nocius d’aquest hàbit.


El comissari europeu de Salut, John Dalli, i el president del FC Barcelona, Sandro Rossell, han presentat aquest dimarts a Brussel·les una aliança sense precedents: "Deixa de fumar amb el Barça". La iniciativa, en el marc de la campanya Els exfumadors no abandonen (Exsmokers are unstoppable) de la Comissió Europea, s’ha marcat l’objectiu d’ajudar 28 milions de fumadors europeus a deixar el tabac per sempre, amb el suport d’una aplicació en línia i per a mòbils.


Una aplicació per a mòbils que ajuda a deixar el tabac
La campanya tindrà el suport d’Exsmokers i Coach, una eina gratuïta en línia que ja està ajudant gairebé un quart de milió de persones a tot Europa (1 de cada 500 fumadors) a deixar de fumar i a no reprendre aquest hàbit. L'eina estarà disponible a partir d'avui, tant per a iPhone com per a Android (www.exsmokers.eu/mobile). El programa no jutja els fumadors, sinó que subratlla la importància dels beneficis que suposa deixar de fumar, combinant-los amb missatges positius basats en les evidències de la campanya Els exfumadors no abandonen. La iniciativa Deixa de fumar amb el Barça oferirà als seguidors de l'equip blaugrana i als aficionats al futbol i a l'esport -intentant buscar el seu costat més emocional- un programa d'entrenament personalitzat en temes de salut, així com una sèrie de consells per deixar de fumar.
Jordi Monés, John Galli i Sandro Rosell en un moment de la presentació.
Foto: Comissió Europea

El comissari John Dalli, ha declarat: "Estic encantat de col·laborar amb el FC Barcelona per ajudar a què els europeus deixin de fumar. La Comissió Europea porta molt temps conscienciant contra el tabaquisme i aportant mesures de control del tabac que han tingut èxit a tot Europa. La nostra campanya Els exfumadors no abandonen està ajudant a centenars de milers d'homes i dones en el seu viatge cap a una vida sense fum, i esperem que aquesta col·laboració serveixi per amplificar el nostre missatge. A través del llenguatge universal del futbol, podem ajudar a més europeus en els seus esforços per deixar de fumar i convertir-se en fumadors imparables per a tota la vida".

Per la seva banda, Sandro Rosell ha explicat que "amb aquesta col·laboració tractarem d'ajudar els aficionats al futbol de tot Europa a recuperar el control de la seva salut i les seves vides, animant-los a ser tan apassionats i compromesos amb la seva pròpia salut com ho són amb el bon joc".

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars