OCINE, El Vendrell - del 28 de Setembre al 4 d'Octubre

de setembre 28, 2012

Si de Verdad Quieres (Hope Springs)Fa ja unes setmanes us vaig fer una avançament d’aquesta pel•lícula amb Meryl Streep i Tommy Lee Jones (teniu l’enllaç al nom), es tracta d’una comèdia – costa una mica imaginar-se a Tommy Lee Jones fent comèdia d’aquet tipus, oi?, tot i que ja ha fet d’altres comèdies com El Hombre de la Casa (Man of the House . 2005)  – i explica la història d’una parella de mitjana edat amb més de 30 anys de matrimoni que visiten una consellera familiar per a millorar la seva relació.   Meryl Streep, si que ens la podem imaginar en qualsevol tipus de paper, des de comèdies com El Diablo Viste de Prada  (2006) a biopics com La Dama de Hierro (2011)
El Director és David Frankel, qui precisament ja va dirigir Mery Streep a El Diablo Viste de Prada, també va dirigir Una Pareja de Tres (Marley and Me – 2008, amb Owen Wilson i Jennifer Aniston) també va dirigir El Gran Año (The Big Year – 2011) A Steve Carell (el terapeuta) l'hem vist fa poc precisament a Crazy, Stupid, Love.
El guió correspon a Vanessa Taylor, qui a fet sobretot guions per a sèries de TV, per exemple  els capítols  de Juego de Tronos:   The Old Gods and the News (Els Vells i Nous Deus) i Garden of Bones (Jardí d’Ossos). La música és de Theodore Shapiro, qui també va fer la El Diablo Viste de Prada i Una Pareja de Tres i  més recentment la de Tropic Thunder
(Per cert el títol de  Hope Springs el va portar una pel•lícula britànica de 2003 que aquí no va ser estrenada als cinemes i que era un comèdia romàntica que no tenia res a veure amb la que avui s’estrena.)
 


Salvajes (Savages)
Taylor Kitsch és l’actor que va interpretar John Carter  i a qui també hem pogut veure a Batlleship, arriba ara amb aquesta pel•lícula, un thriller que porta al seu personatge (Chon) junt a  Ben (Aaron Taylor-Johnson) a enfrontar-se amb un Cartel Mexicà que vol ocupar part del negoci de producció de marihuana, que a més els rapta la noia, que interpreta Blake Lively (Green Lantern – Linterna Verde - 2011) i que és Serana van der Woodsen a Gossip Girl.   Aaron Taylor-Johnson va intervenir el passat any a Albert Nobbs. Entre els actors que completen el repartiment destacar a Benicio del Toro (The Hunter, Traffic, Sospechosos Habituales, Snatch, Cerdos y Diamantes, entre moltes altres), Salma Hayek  i a John Travolta.
El director és Oliver Stone qui ha dirigit pel•lícules com Platoon, Wall Street, Nacido el 4 de Julio, Nixon, Un Domingo Cualquiera o Alejandro Magno.
Equip de guionistes:
El guió és de Shane Salerno qui va fer guions de la sèrie Undercover 2001-2002) i ha col•laborat en els de Hawai 5.0 (2010 – 2011), i al cinema va fer l’adaptació de Armageddon i la història i el guió de Shaft. El Retorn.  Don Wilson és escriptor i guionista, d’ell era la idea  i alguns del guions de Undercover, és l’autor de la novel•la que dona peu a aquest a pel•lícula i també ha participat com guionista en aquest projecte. El tercer membre de l’equip de  guionistes és el mateix Oliver Stone, qui habitualment també realitza les històries de base o els guions de pel•lícules, tan per a ell mateix com per ser dirigides per altres,  com ara Evita que va dirigir Alan Parker o  8 Millones de Manera de Morir que va dirigir Hal Ashby.

La música és de Adam Peters qui ha participat en pel•lícules com Todo en un Día, o a la composició de la música addicional de Rango, i els arrengaments de corda de Crazy, Stupid, Love, tot i que no surt acreditat a la mateixa.
Desafio Total

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars