OCINE El Vendrell: Setmana del 21 al 27 de Setembre

de setembre 21, 2012


Mátalos suavemente (Killing Them Softly)

Brad Pitt interpreta el paper de Jackie Cogan, un professional que investiga un robament que es produeix durant una partida de pòquer protegida per un grup mafiós.
Alguns dels actors que li acompanyen han interpretat més d’un cop paper en pel•lícules de mafiosos, com James Galdonfini, Vincent Curatola, Ray Liotta; també li acompanya un actor tant versàtil com San Shepard.
El director i també guionista és Andrew Dominik, que ja havia treballat amb Brad Pitt a “El Asesinato de Jesse James por el cobarde  Robert Ford” (2007); aquesta és la seva tercera pel•lícula; el guió es basa en el llibre de George V. Higgins  “Cogan’s Trade”

Pot ser us sona el títol original i és que recorda el d’una cançó que cantava de Roberta Flack (Killing Me Softly  with his song) que a la vegada va ser part de la banda sonora de “Play Misty For Me”, (Escalofrio en la Noche) (1971) el primer llarg metratge que va dirigir Clint Eastwood

La pel·lícula va competir al darrer Festival de Cannes amb força bona acollida.


Contrareloj (Stolen)
Un ex lladre (Nicolas Cage) cerca desesperadament la seva filla raptada i ficada en el maleter d’un taxi.
Nicolas Cage està en un moment molt actiu de la seva carrera, amb cinc pel•lícules estrenades el 2011 ( la més recent Ghost Rider: Espíritu de Venganza), i amb 11 pel•lícules en diferents graus de producció.
De les pel•lícules que continuen en cartellera, destacar que Las Aventuras de Tadeo Jones ha sigut la més taquillera de la passada setmana a tot Espanya.

Continuen
Desafio Total

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars