El Vendrell: Exposició de Ceràmica “Aigua Sòlida. Dibuixar amb Fang”

de setembre 24, 2012

A partir del proper divendres dia 28 i fins el 3 de novembre es podrà visitar a la Galeria Camil•la Pérez Salvà (Plaça de les Garrofes, 4) aquesta mostra que aplega obres d’Eva López una ceramista de llarga trajectòria i completa formació, qui es va plantejar el repte de ser capaç de plasmar la versatilitat i força de l’aigua a través de la ceràmica a partir d’un encàrrec per a l’exposició “Tan mortals, Tan Divines”, que l’any 2005 es va realitzar al centre Casa Elizalde de Barcelona.

La seva obra, d'una extrema sensibilitat, està realitzada amb gran virtuosisme tècnic. Les següents paraules, extretes de la presentació que la mateixa artista fa de la seva obra, ens apunta quins són els seus interessos, temàtica, tècnica...

"La seriació, el dibuix, la preocupació pels detalls compositius, els límits constructius...el conjunt "Aigua sòlida" reuneix aquests interessos i es converteix en el repte d'aconseguir plasmar amb formes sòlides una matèria líquida: La imatge de l'aigua en un instant precís, quan treballo el gest amb el material líquid i, en les formes més volumètriques, el senyal d'erosió produït per l'aigua damunt d'ells..." 

Eva López va cursar estudis de ceràmica a l'Escola Massana i de Belles Arts, en l'especialitat d'escultura, a la Universitat de Barcelona (UB), a part de realitzar cursos monogràfics de diferents tècniques. Desenvolupa també avui una remarcable tasca docent.

Com artista ha estat seleccionada en molts certàmens, entre ells en les dues darreres Biennals de Ceràmica del Vendrell.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars