Amplia oferta d’activitats a l’agenda del Vendrell d’aquest setembre.

de setembre 01, 2012

Visitar l'Auditori també forma parte de les
activitats ofertades a l'Agenda 


Cal destacar les diverses activitats destinades  a conscienciar envers la malantia de l’Alzheimer i també ser solidaris amb els malats que la pateixen.  Des de l’exposició Rostres d’Avui, al Centre Cívic l’Estació, passant per la Caminada Solidària o el concert.

Entre les representacions de teatre previstes, cal destacar la presència de Joan Pera amb l’obra Capri. També es podrà veure l’obra El Criat de Dos Amos  i El Cavallet de Cartró organitzades per Prosceni El Vendrell SLM.

Hi ha una gran varietat d’exposicions, des de el Concurs de Fotografia, a la VI Biennal de Ceràmica a més tindrem altres dos exposicions també de ceràmica que ha preparat la galeria Camil•la Pèrez Salva: Aigua Sòlida d’Eva López Miguel i La Festa – Ceràmica, amb obres de la mateixa Camil•la Pérez Salva. A més continua la possibilitat de visitar "Per a Fenosa, el seu pare, Paul Éluard". I el Centro Cultural Andaluz García Lorca proposa l’exposició “Ma-Ma” .

De nou es podrà realitzar l’Itinerari Literari pel Vendrell, guiats per Neus Oliveras, un apropament a la vila i a destacats personatges del món de la literatura relacionats amb El Vendrell.

A més de moltes altres activitats com ara escacs, cursos, etc.

(Trobareu informació detallada a l’agenda del Vendrell)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars