Fòrum Local d'Inversions: Termini per la presentació de propostes de negoci.

de maig 27, 2013El proper 31 de maig és el darrer dia per a la presentació d’aquells business plans que vulguin ser validats pel Comitè d’Avaluacions del Fòrum Local d’Inversors. Les propostes seleccionades es sotmetran a exposició davant els financers acreditats pel FLINV. En aquesta tercera tanda, la llotja d’audició de projectes s’emplaçarà a Sitges, la tercera setmana de juny.

Des del seu inici, el setembre de l’any passat, el FLINV ha propiciat la inversió de capital precoç en dos nous projectes i l’assoliment d’acords de partenariat tecnològic en altres dues iniciatives. Totes aquestes activitats empresarials ja s’estan desenvolupant a les comarques del Penedès i el Garraf.

De manera paral·lela al termini d'admissió de propostes de negoci, el Fòrum Local d'Inversors és obert a l'ingrés de nous inversors particulars que vulguin donar suport a iniciatives empresarials que podrien germinar en el nostre entorn més proper, a prop de casa. Aquest nou concepte de finançament km.0 també és especialment atractiu per estalviadors que no tinguin experiència prèvia en l'activitat inversora; ara ho poden fer, a partir de 6.000 €.

En aquest projecte l’ADEG compta amb la participació d’altres institucions, com és el cas de la Mancomunitat Penedès-Garraf, el Centre Àgora de Vilafranca del Penedès, Nivell 10 de Sitges, l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la Unió Empresarial del Penedès (UEP) i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria (ESPEVG / UPC), així com els col·lectius vinculats a l’ADEG, com són Dones d’Empresa, Joves d’Empresa i ADEG Autònoms. La llista és oberta a d’altres entitats que vulguin reforçar els potencials de la iniciativa. A més, el FLINV rep la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Econòmic NODE Garraf i la Diputació de Barcelona.

Es pot demanar més informació a la Secretaria general de l’ADEG, a l'adreça adeg@adeg.cat o bé al tel. 902 106 700.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars