Presentació del NODE Film Clúster, una iniciativa per promocionar rodatges publicitaris i cinematogràfics al Garraf.

de desembre 14, 2017

Esguard de Dona - Presentació NODE Film Garraf
Licence: Creative Commons. 

Des de l'any 2014 NODE Garraf, Agència de Desenvolupament; un consorci d'àmbit comarcal d'administracions públiques i d'agents socials,  en la que participen els ajuntaments del Garraf, el Consell Comarcal, UGT de l'Anoia, Alt Penedès i Garraf i CCOO de l'Alt Penedès i Garraf, la Delegació al Garraf de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, la FEGP i la Universitat Politècnica de Catalunya ve efectuant activitats amb la finalitat de fer atractiva la comarca del Garraf per aquelles activitats empresarials que puguin generar ocupació i riquesa.

Seguint aquesta línea de treball presentaran el proper dimarts 19 de desembre a Sitges el projecte d'un film clúster que té per objectiu promocionar l'activitat de rodatges publicitaris i cinematogràfics al Garraf que durà per nom NODE Film Clúster.

La iniciativa compta amb la direcció tècnica de Garraf Film Comission i el suport de la Diputació de Barcelona. Dins l'acte de presentació s'inclourà un recull audiovisual d'espots i llargmetratges enregistrats a la comarca del Garraf, realitzat pels serveis tècnics de Canal Blau TV. Així mateix es presentarà l'estadística de rodatges del 2017 i la nova imatge del logo realitzat per l'estudi Artrivity.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars