La Carretera del Vi - Actes a Barcelona del 26 al 28 de maig

de maig 26, 2017

La Carretera del Vi al Mercat d’Escapades a Barcelona
Del 26 al 28 de maig
Barcelona
Passeig Lluís Companys


La Carretera del Vi, la wine road del Penedès-Garraf, donarà a conèixer les seves propostes enoturístiques en l’edició 2017 del Mercat d’Escapades que tindrà lloc del 26 al 28 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona. L’Arc de Triomf de la ciutat comtal, presidirà aquesta mostra que permet als visitants descobrir la gran diversitat d’oci, cultura, gastronomia i turisme que pot trobar a Catalunya. Aquest aparador servirà als 13 cellers i als 7 municipis que formen La Carretera del Vi, per a presentar la seva proposta enoturística. Una experiència centrada en donar a conèixer el patrimoni vitivinícola, històric, paisatgístic i gastronòmic d’aquesta ruta a cavall del Penedès i el Garraf, així com la recent proposta de mobilitat de La Carretera del Vi: un carsharing elèctric, i tot maridat amb els seus vins, caves i clàssic Penedès.
Un aparador turístic per a la wine road
Durant els tres dies en els que es desenvoluparà el Mercat d’Escapades, La Carretera del Vi hi estarà present amb un estand on es donaran a conèixer els principals atractius de la ruta. A mées s'hi vendrà el passaport enoturístic de la wine road, que permet visitar els cellers amb avantatges especials i aconseguir caixes amb productes dels cellers visitats. Un dels aspectes més rellevants que podran descobrir els assistents, és el nou projecte de carsharing amb vehicle elèctric que l’entitat ha presentat recentment i que la converteix en la primera ruta enoturística amb mobilitat elèctrica.

Zona gastronòmica amb vins de La Carretera del Vi
El Mercat d’Escapades també té una zona on els visitants poden degustar delícies gastronòmiques de diferents restaurants i zones de Catalunya. Els vins i caves que se serviran en aquests espais seran només de La Carretera del Vi, que ha fet una selecció de vins blancs, negres, caves i clàssics Penedès dels 13 cellers que formen l’associació. D’aquesta manera el visitant no tant sols podrà conèixer les possibilitats de visita i activitats que es poden fer a la wine road, sinó que podrà fer un petit tast dels vins que hi trobarà.

Des de La Carretera el Vi agraeixen especialment a l’Agència Catalana de Turisme, entitat organitzadora del Mercat d’Escapades, la possibilitat de formar part d’aquest esdeveniment. En nom de tots els cellers, la presidenta de l’associació, Mireia Tetas, ha indicat que “El Mercat d’Escapades és un espai únic ja que ens permet mostrar el conjunt de possibilitats que poden trobar els barcelonins a La Carretera del Vi, i a la vegada, poden provar els nostres productes”.
La primera wine road de l’estat celebra el segon aniversari
La Carretera del Vi va iniciar el seu projecte enoturístic fa tot just 2 anys, recuperant l’antic traçat que feien servir les romans per a transportar el vi dels cellers fins als ports, i des d’allà fer-los arribar a tot el Mediterrani. La iniciativa fa una aposta clara pel patrimoni vinícola, paisatgístic, històric i gastronòmic de la zona del Penedès i el Garraf.

La ruta, amb 35 kilòmetres de recorregut, transcórrer els municipis de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedes, Sant Miquel d’Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges. Els 13 cellers que formen La Carretera del Vi són Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Torres, MasTinell, Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars