Obert el període d'inscripcions a l'Escola de Música Contrapunt pel curs 2017-2108

de maig 31, 2017

Esguard de Dona - Obert el període d'inscripcions de l'Escola de Música Contrapunt


A partir del proper dilluns dia 5 de juny i fins divendres dia 9 de juny es podran efectuar les inscripcions a través del web de l'escola omplint el formulari del poble on interessi seguir les classes.

A dia d'avui l'Escola Música ofereix els seus serveis a: Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, Cunit, Calafell, La Munia,  la Joncosa del Montmell i Bellvei, sent aquest darrer poble una nova  incorporació on s'impartiran classes  a partir d'aquest proper curs.

L'Escola de Música Contrapunt fa una aposta decidida per un ensenyament pràctic basat en la participació en els conjunts instrumentals; també es caracteritza per la seva col•laboració amb els ajuntaments dels municipis on ofereix cursos, per tal d'obrir-se al seu entorn social i participar en les seves activitats culturals.

Els cursos que es poden seguir són molt diversos, pel que fa a instruments s'ofereixen classes de violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, trompeta, trombó, saxo, clarinet, bateria i gralla; també ofereix classes de cant, de sensibilització (a partir dels quatre anys), creativitat musical i música viva.

Per a més informació o per aclariment de dubtes: 608 98 72 87 o per correu electrònic:  escolacontrapunt@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars