Sortida Solidària al Camp Nou organitzada per la Penya Marc Bartra de Sant Jaume dels Domenys amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola "Els Quatre Vents"

de novembre 24, 2017

Esguard de Dona - Campanya Posa un Somriure al teu Seient - Penya Blaugrana Marc Bartra de Sant Jaume dels Domenys
Aprofitant la celebració de la VII Edició del Soci Solidari, que el FC Barcelona celebrarà el dimecres 29 de novembre, la Penya Blaugrana Marc Bartra de Sant Jaume dels Domenys va oferir a l'AMPA de l'escola Els Quatre Vents l'oportunitat que els infants de 1r a 6è curs poguessin assistir al partit de Copa entre el FC Barcelona i el R. Murcia. La Penya ha fet la gestió amb el club per a la reserva de les entrades i assumeix el cost de l'autocar per fer el desplaçament fins el Camp Nou, per tal de què els infants i els seus acompanyants puguin viure l'experiència de forma gratuïta.


La campanya té per eslògan "Posa un Somriure al Teu Seient!"

La Diada del Soci Solidari rep aquest nom perquè  els seients que s'oferten per als infants, són els dels socis, però això no vol dir que els socis no pugin anar, de fet el Club ofereix als socis invitacions perquè puguin accedir al Camp, encara que no sigui als seus seients habituals. Les  invitacions es poden recollir fins el dia del partit a les taquilles de l'Accés 9, (davant el Museu i la Botiga), caldrà que presentin l'abonament de la temporada 2017/2018.  Si les recullen el mateix dia del partit ho podran fer a les  taquilles 9 i 14, al Gol Nord i a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB).  Un cop obertes les portes de l'Estadi també es podran recollir a les OAB del Gol Nord (accés 2) i Gol Sud (accés 18)  Més informació:  www.fcbarcelona.cat


Recollida d'Aliments per donar-los al Banc d'Aliments


Aprofitant que el partit es celebra just dos dies abans de la campanya anual del Gran Recapte, la Penya Blaugrana Marc Bartra col·labora amb la Diada organitzada per la Confederació Mundial de Penyes i la Fundació Barça, per dur a terme una recollida d'aliments de primera necessitat per ser lliurats al Banc dels Aliments. Tots els assistents al partit duran algun dels productes recomanats pels organitzadors i els entregaran en els espais habilitats en les instal·lacions del Camp Nou.
Posicions per a cadires de rodes
Donat que s'espera, com cada any en què s'ha celebrat, un gran nombre d'assistents, el F.C. Barcelona reforçarà el servei "T'Acompanyem"  en col·laboració amb la Creu Roja, pensat per ajudar a la mobilitat de les persones que assisteixen al partit en cadira de rodes. En total per aquesta 7a Edició s'ha previst que hi hagi 110 posicions adients per a cadires de rodes situats entre els dos gols de l'Estadi.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars