Radio Vilafranca entrevista a "Esguard de Dona"

de novembre 28, 2017



El programa "Penedès Gamma Extra " dins la secció que dedica quinzenalment als blogs de la "Penedesfera" coordinada per Daniel Garcia Peris, va escollir parlar aquest passat dilluns dia 27 amb la meva persona per saber el què i el per què d'Esguard de Dona.

El programa "Penedès Gamma Extra" és el de major audiència dins la parrilla de programes de Radio Vilafranca, el presenta Sílvia Delgado i està dedicat a les notícies de l'actualitat vilafranquina i comarcal.

El meu agraïment per haver volgut difondre l'existència d'Esguard de Dona, un blog que no vol tenir publicitat, que parla de temes que no són dels que arrosseguen multituds, però que continua viu desprès de sis anys i que només pretén difondre notícies que no tenen massa espai en altres mitjans més potents i amb més difusió. Malgrat tot, a dia d'avui, Esguard de Dona té unes estadístiques força interessants, com ara el fet que tingui més de 255.000 descàrregues, de les quals 4.209 corresponen als darrers 30 dies. I, gràcies en part a les facilitats que ofereix el traductor automàtic, tingui com als tres principals països d'origen dels lectors:

Espanya: 73.927
Alemanya: 51.459
Estats Units: 47.117

Els sistemes més utilitzats per connectar són:
Firefox: 37%
Chrome: 34%
Internet Explorer 17%
Safari: 4%
Altres: 8%

Enllaç per poder escoltar a la carta o descarregar l'entrevista.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars