Presentació de la recerca sobre la comunitat LGTBI a Sitges - Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès

de novembre 10, 2017



Acte de presentació dels resultats de la recerca sobre la comunitat i les festes LGTBI a Sitges, realitzada per antropòlegs Josep Puigbó, Pablo Tardio i Héctor Ortega - Projecte d'Investigació Lakatos en Antropologia (PILA) - dins el marc de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès impulsat per l'Institut d'Estudis Penedesencs. La recerca s'ha dut a terme al llarg dels anys 2016 - 2017 amb l'associació Gay Sitges Link. 

L'acte que s'incriu dins  de les Trobades d'Etnologia que organitza l'IEP. En aquesta ocasió té com a principal objectiu donar a conèixer, directament a les comunitats que han estat objecte de l'estudi, el resultat de la recerca i que aquestes comunitats pugin fer les seves aportacions a la mateixa.  

La trobada serà moderat per Àngels Travé, coordinadora del projecte de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès. 

Dins l'acte es presentarà una innovadora eina de tractament del patrimoni LGTBI de Sitges : l'e-SPACIO., que permetrà a la pròpia comunitat la participació en la creació i gestió del patrimoni LGTBI de Sitges. 

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l'Institut Ramón Muntaner, de la Diputació de Barcelona, de la Diputació de Tarragona, de l'Obra Social "La Caixa" i del Consell Comarcal del Garraf. Amb la col•laboració de l'Associació Gay Sitges Link i l'Ajuntament de Sitges


Divendres 10 de novembre
a les 6 de la tarda
Auditori Edifici Miramart (Carrer de la Davallada, 12)
Sitges



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars