Exposició: "Viatge a Ítaca" de Roser Oter a la Sala Portal del Pardo, del 15 de desembre al 14 de gener de 2018.

de desembre 12, 2017


Obres inspirades en les lletres de les cançons de LLuís Llach, i els poemes de Miquel Martí i Pol


La inauguració serà divendres 15 de desembre a les 20h i comptarà amb l'actuació d’alumnes de l’EMMPAC; Núria Cullaré al violí, Helena Cullaré a la flauta, i Anna Cullaré al piano que interpretaran 'Laura', 'Que tinguem sort' i 'Ítaca', de Lluís Llach, amb arranjaments de Carlota Baldrís i Anna Urpí. Hi participaran també alumnes de l'EMMPAC de dansa Ballet II, amb Irene Pellejà i Dagda Ryan,i la variació del Llac dels Cignes, i Ruth Campanales amb la coreografia de 'Laura'.

Visita Guiada: 

L’endemà de la inauguració, el dissabte 16 de desembre, a les 20h, es realitzarà una visita guiada a càrrec de l’artista. La visita és gratuïta però cal la reserva prèvia al c/e art@elvendrell.net i al tel. 977665684. Les places són limitades.

Inauguració: 
Divendres 15 de desembre, a les 20h, la Sala del Portal del Pardo.

Horari exposició: 

De dimarts a dissabte de 17h a 20h. Dissabte i diumenge d’11h a 14h.

Dies què romandrà tancada l'exposició:

 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2017 i  1 i 6 de gener de 2018.
La visió de Màrius Domingo

El crític d’art Màrius Domingo explica al tríptic de l’exposició que

“A Viatge a Ítaca, les cançons de Lluís Llach i els poemes de Martí i Pol trenquen el silenci i ens venen a trobar en obres despullades d’artifici. Aquests treballs són un pas endavant. Un salt important. Són peces molt escultòriques, no necessàriament decoratives ni utilitàries, en la línia de Refugiats (que va obtenir el segon premi de la IX Biennal de Ceràmica del Vendrell) [...] L’acció que intuïm en peces com L’estaca s’allunya de la lectura reposada i tranquil·la que insinuaven peces més amables de períodes anteriors: dos personatges s’enfronten a una estaca que, com un clau, travessa el terra que els sustenta. La mítica cançó de Lluís Llach, que ens recorda que lluitar finalment té recompensa, la recompensa és saber que podem i volem lluitar, i veure’ns reflectits en qui ens fa costat”.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars