Campanya Solidaria "Light to your eyes" per enviar ulleres als refugiats de Lesbos.

de desembre 14, 2017

Afegeix la llegenda


Les  teves ulleres usades que ja no et són d'utilitat poden tenir una nova vida si les dones al projecte "Light to your eyes" ja que seran enviades als Refugiats a l'Illa de Lesbos.

El projecte el va iniciar Luz Carmona de l'ONG sense ànim de lucre "Light without borders" (Llum Sense Fronteres) l'any 2016 i compta amb la col•laboracio d'Innova Ocular ICO Barcelona i d'ANUE (Associació per a les Nacions Unides a Espanya).
Per ajudar al projecte només cal fer arribar les ulleres pel mitjà que us pugi resulta més còmode a:
Innova Ocular ICO-Barcelona
Via Augusta, 61
 08006 Barcelona.

Telèfon d'informació 934 155 637

Com bé recordareu Lesbos és una petita illa  a l'oest de Grècia, on un gran nombre de refugiats van arribar a partir de l'any 2015 i encara que Grècia està realitzant un pla de descongestió, a 10 de desembre, segons informava Greek Reporter, encara hi havia a l'illa més de 8000 refugiats a l'espera de resposta per poder viatjar fins el continent. mentrestant les condicions de vida, segons informava La Vanguardia el passat mes d'octubre,  no són gens galdosa, sent les dones qui més riscos pateixen ja que moltes han sigut agredides sexualment.  A més aquest passat estiu l'illa va patir un terratrèmol de magnitud 6,1 (Escala Richter).

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars