Visita Guiada a Bonastre: incloent les barraques de pedra seca.

de març 18, 2018

Casa Fontanilles
Foto: Àngels Travé

Diumenge, 8 de 2018
Trobada a les 9.30 h. 
Centre Cívic de la Societat de Bonastre
Carrer de la Societat, s/n.  (Hi ha lloc d'aparcament  que es troba a l'entrada Sud, la primera venint des de Roda de Berà)
Bonastre
Cal inscripció prèvia:  tel. 938 921 979  o al correu electrònic: secretaria@iepenedesencs.org


Una atractiva proposta per conèixer millor Bonastre i algunes de les seves peces arquitectòniques més rellevants.

Programa de la visita guiada:
09.30 h Trobada, breu rebuda i esmorzar al Centre Cívic la Societat
10.30 h Itinerari urbà: Casa del Delme, Casa Fontanilles i Església de Santa Magdalena, vora la font i el safareig homònims.
11.30 h Itinerari periurbà: Visita a elements arquitectònics típics del paisatge de Bonastre: barraques, forns, pot ser es pugi arribar fins el Molí de Bonastre, avi en runes.
En Joan Vilaseca i Figueres i en Josep Sicart Martínez, socis de l'Institut d'Estudis Penedesencs, seran els guies d'ambdós recorreguts.  També hi participarà en el recorregut l'alcalde de Bonastre, David Godall.
Aquest visita guiada l'organitza l'Institut d'Estudis Penedesencs en conveni amb l'Ajuntament de Bonastre i amb la col•laboració de l'Associació Cultural Bon-Astre.

Aquesta activitat forma part de la programació complementaria a l'exposició "Construint el Territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya" que es pot visitar a la Capella de Sant Joan de Vilafranca, que romandrà oberta fins el 8 d'abril.  

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars