In memoriam Isidre Aymerich i Bernal

de març 22, 2018



Fa molts pocs dies que el Sr. Isidre Aymerich presentava el seu darrer llibre, una obra sobre el paper moneda en el temps de la Guerra Civil, dedicat aquest cop a les edicions fetes pels ajuntaments i les botigues al Baix Penedès. El llibre era el reflex de l'obra de tota una vida de qui sentia passió pels aspectes quotidians que marquen l'existència de l'ésser humà. 

Malgrat els seus 91 anys, tenia una vitalitat enorme i continuava sentint passió pel que feia. Enamorat de la filatèlia des d'infant. M'havia explicat com va néixer en ell l'afició en trobar un segell enganxat encara a un tros del sobre, ho va trobar al carrer, el va recollir i va iniciar la seva col·lecció. Em va explicar com amb el desconeixement de la seva infantesa havia provat de separar-lo del paper sense saber com s'havia de fer per preservar la integritat del segell.  M'ho explicava revivint amb il•lusió aquell moment de la troballa. 

Era inevitable que quan parlava no et transmetés la seva vocació pel coneixement i el seu amor pel Penedès, per la filatèlia i per l'Institut d'Estudis Penedesencs.

Amb afecte i amb la pena de saber que ja no podrà venir a Sant  Jaume dels Domenys a presentar el seu llibre, quan amb ell li feia molta il•lusió de poder fer-ho.

Descansi en Pau.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars