Oberta la convocatòria al Premi Lorenzo Natali de periodisme

de març 02, 2018


Premi Lorenzo Natali al millor treball periodístic sobre desenvolupament
Fins al 9 de març del 2018 és oberta la presentació de candidatures al Premi de periodisme Lorenzo Natali 2018 de la Comissió Europea en reconeixement als millors reportatges audiovisuals, en paper o digitals sobre qüestions relacionades amb el desenvolupament.
Com presentar-hi una candidatura: convidem tots els periodistes a presentar els seus treballs en format paper, digital, ràdio o televisió. Al web del premi trobareu tota la informació necessària sobre les normes i condicions per presentar-s'hi. I en aquest enllaç us podeu registrar i presentar la candidatura.
Categories del premi: el premi té dues categories en funció del grup d'edat; dels 21 als 26 anys i dels 27 endavant. Per a cada categoria hi haurà un guanyador de cada regió: Europa, l'Àfrica, el món àrab i l'Orient Mitjà, Àsia i el Pacífic, i América Llatina i el Carib.
Entre els guanyadors regionals es triarà un guanyador absolut i, a més, s'atorgarà un premi temàtic al millor reportatge sobre l'eradicació de la violència que pateixen nenes i dones.
Hi haurà 11 guanyadors en les diferents categories (júnior i sènior per a cadascuna de les regions; més el reportatge sobre eradicació de la violència contra nenes i dones), que rebran un premi dotat amb 5.000 euros. A més, el guanyador del premi absolut rebrà una dotació addicional de 5.000 euros. Trobareu més informació sobre els premis i els procediments de selecció a la pàgina sobre les regles del premi
Els guanyadors rebran el premi en una cerimònia que se celebrarà a Brussel·les el mes de juny durant les Jornades europees del desenvolupament del 2018.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars