Hèlix Garraf, un fòrum per propulsar l'economia del Garraf

de març 08, 2018


Dijous 15 de març, 
a les 9h30, 
Sessió Constitutiva d'Hèlix Garraf
Can Giró
Av. Cubelles, 88 - Baixos. 
Vilanova i la Geltrú

L'Agència de Desenvolupament NODE ha convocat la sessió constitutiva d'Hèlix Garraf, un espai ideat per posar proa a l'economia comarcal.


Hèlix Garraf es presenta com un fòrum permanent d'intercanvi i cooperació entre els agents socials i empresarials de la comarca, també amb la participació del sector públic.

Hi són convidats a participar les organitzacions gremials, sectorials i intersectorials, els col·legis professionals, els centres ocupacionals i de FP i la institució universitària, així com els sindicats majoritaris.

La iniciativa té com a principal objectiu erigir un observatori -alhora, un laboratori- que aplegui la participació dels actors que composen l'econosistema del Garraf. El propòsit final no és altre que assolir, entre tots, el revifament competitiu de la nostra demarcació.

Node Garraf és una entitat pública consorciada formada per administracions públiques i agents socials, que conformen una agència de desenvolupament amb el propòsit de generar activitat econòmica, crear ocupació, fer visibles els actius i avantatges de la comarca, afavorir la continuïtat de l'activitat empresarial i captar inversors i nous recursos.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars