Les dotze empreses més innovadores finançades pel Consell europeu de la innovació competiran per promocionar-se en el 4YFN del Mobile World Congress de Barcelona

de febrer 27, 2018



Mitjançant el seu instrument dedicat a les pimesel Consell europeu de la innovació finança les empreses més innovadores perquè puguin participar a fires i esdeveniments internacionals i fer créixer el seu negoci, guanyar visibilitat i fer contactes estratègics.
Del 26 al 28 de febrer participaran en el 4-Years-From-Now (4YFN) delMobile World Congres (MWC) de Barcelona una tria de 79 empreses amb moltes possibilitats de rebre finançament del Consell europeu de la innovació i de l'Enterprise Europe Network (EEN)-Acció.
Un dels actes principals del programa tindrà lloc el 28 de febrer quan les dotze empreses més innovadores que s'hagin triat perquè puguin rebre finançament delConsell europeu de la innovació intentin vendre en pocs minuts les seves idees a un grup de prestigiosos financers i socis empresarials internacionals en un acte exclusiu del 4YFN, la plataforma empresarial del MWC.
Formaran part del jurat el Banc Sabadell, Bosch Venture Capital, Caixa Capital Risc, Digital Attraxion, Dynax Ventures, Faraday Ventures, Hexagon, IBM, Inveready, Lanta Capital, Mastercard, Oxford Global Ventures i Telefònica, que valoraran les presentacions en funció de diversos criteris, inclòs el grau d'innovació i la solidesa del pla de negocis.
Les tres millors presentacions rebran un premi que se'ls atorgarà en una cerimònia que anirà seguida d'un acte on es podran establir contactes. Un dels premis serà lliurat per un membre de l'equip de la Representació de la omissió Europea a Barcelona.
L'acte tindrà lloc el 28 de febrer, de 16.00 a 18.00 hores, estand del Banc Sabadell al 4YFN-MWC del recinte ferial de Montjuïc de Barcelona.
Les dotze empreses competidores són les següents:
1)      Awaait
Awaait elabora sistemes d'anàlisis de vídeo en temps real mitjançant una aplicació mòbil i la intel·ligència artificial. La primera aplicació creada per Awaait permet evitar que no es paguin els títols de transport públic i, per tant, que es puguin reduir els controls dels passatgers, millorar la mobilitat general i simplificar el control dels bitllets.
2)      Cybernetica
Durant els últims 20 anys Cybernetica ha comercialitzat les tecnologies relacionades amb la seguretat de la recerca fonamental. Sharemind és l'última innovació, un sistema d'anàlisi de dades que processa dades xifrades sense haver d'enretirar cap protecció. Es fa servir per crear aplicacions de macrodades que abans eren inimaginables.
3)      Encore Lab
Encore Lab és una empresa IoT del sector mèdic i l'agricultura. Els seus principals productes són un dispositiu de detecció de les crisis epilèptiques (SEIZSAFE) i un sistema de suport per prendre decisions globals en matèria d'agricultura (CESENS).
4)      Glassup
Glassup desenvolupa i fabrica ulleres de realitat augmentada i programes informàtics per a la indústria i l'esport.
5)      Irideon
Irideon és una plataforma de Senscape que fabrica hardware i firmware per accelerar (> 5 vegades més) el desenvolupament i la comercialització de sensors complexos i de gran impacte amb l'Internet de les coses, com ara sensors remots i automàtics per detectar malalties com ara la malària, el dengue o el virus del Zika.
6)      Lumen Research
Lumen fa servir la tecnologia del rastreig ocular per optimitzar el desenvolupament creatiu i l'ús de mitjans de publicitat per tota mena de canals (cross-channels), mòbils inclosos.
7)      Sat4M2M
SAT4M2M permet la comunicació de dades industrials IoT mitjançant l'ús d'un satèl·lit que funciona amb una xarxa LPWA; interoperabilitat: connecta qualsevol mena de sensor i rep dades protegides en qualsevol mena de plataforma que feu servir; cobertura mundial sense punts negres ni itinerància; autonomia: tecnologia d'energia ultra baixa que permet tres missatges/h d'una duració de 5 anys.
8)      Secure secure
Detecció automàtica de vulnerabilitats en matèria de ciberseguretat que permet a les empreses adequar-se a la normativa del Reglament general sobre protecció de dades (RGPD) d'acord amb un procés intel·ligent.
9)      Sign time
Traduïm textos en llengua de signes i produïm vídeos animats en llenguatge de signes per trencar les barreres de la gent amb problemes de sordesa.
10)   Sinay
Sinay desenvolupa AIMS, la primera plataforma marina de grans dades per millorar els projectes de desenvolupament marítim i litoral que permet prendre decisions sòlides i garanteix una economia blava sostenible i eficient.
11)   Socialdiabetis
SocialDiabetis és una plataforma unificada per a la gestió de la diabetis de tipus 1 i 2. La nostra solució en núvol ofereix cures via telèfons intel·ligents a persones diabètiques i el seu seguiment a distància personalitzat per part del personal sanitari.
12)   Xesol
Desenvolupem programes informàtics de conducció autònoma basats en la visió artificial (càmeres) i l'aprenentatge profund.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars