Xocolatada Solidària per col·laborar amb la investigació del càncer infantil

de febrer 22, 2018

Esguard de Dona - Xocolatada Solidaria Contra el Càncer Infantil 5 de març de 2018

L'Escola "Els Quatre Vents" de Sant Jaume dels Domenys, organitzar una xocolatada solidària que tindrà lloc el proper dilluns 5 de març en favor de la investigació del Càncer Infantil. 

Tothom qui vulgui participar ho pot fer. 
Es demana un donatiu de 2 € 


Ajudar els infants amb càncer a través de la investigaciò mèdica.
El càncer infantil presenta unes característiques que el converteixen en una malaltia diferent que la dels adults, per aquesta raó les recerques sobre càncer en adults no és pot extrapolar i cal recerques específiques en relació al càncer que pateixen els infants.

Un dels centres més coneguts en la lluita contra el càncer infantil és Sant Joan de Déu, per aquesta raó us deixo un enllaç per si voleu conèixer millor les seves activitats en la recerca dedicada a conèixer millor com tractar i guarir els infants que pateixen càncer.

Entre les campanyes dedicades a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona, existeix també la campanya #paralosvalientes. 

Tots podem contribuir a lluitar contra el càncer infantil, i la xocolatada que proposa l'Escola "Els Quatre Vents" és una bona oportunitat per fer-ho. 


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars