Escenificació Teatral amb motiu de la Recuperació de la Via Augusta al Vendrell.

de febrer 27, 2018

Esguard de Dona - Recuperació Via Augusta - Escenificació, dissabte 3 de març de 2018 d'11 h. a 14 h. - Accés per darrera dels Jutjats del Vendrell.

Dissabte, 3 de març de2018
El Vendrell
De 11.00 h a 14.00 h.  Accés per l'inici de la Via Augusta (darrera dels Jutjats del Vendrell).

L'any 2016 un grup de voluntaris coordinats per l'Institut d'Estudis Penedesencs van reconstruir el marges de pedra seca que delimitaven la Via Augusta al Vendrell.  Va ser un primer pas.  Avui dia hi ha un tram d'aquesta antiga via, que en època medieval es va conèixer com la Calçada i posteriorment com a Cami Ral, ha estat museïtzat i on es van instal·lar el passat gener uns panels informatius  on explica la història i els elements més interessants.

La Via Augusta era la calçada romana més llarga de la península ibèrica. El tram recuperat al Vendrell és d'uns 1430 metres i amb amplada que variada dels 2,90 metres fins al 8,30 metres.   

I aquest dissabte se'ns ofereix una representació a càrrec de l'Associació de Reconstrucció Històrica Romana "Septimani Seniores", també participen de l'acte els alumnes de 2n de BAT d'arts escèniques de l'Institut Baix Penedès. 

L'activitat està organitzada per la Comissió de Patrimoni Cultural del Vendrell, Secció de l'Institut d'Estudis Penedesencs.
Col·laboren:
Cellers Augustus Forum
Ibercalafell.



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars