Sant Jaume dels Domenys: Inauguració del nou Centre Cívic

de juliol 15, 2012


Magí Pallarès, alcalde del municipi, Vicenç López Cap Local CDC,
Xavier Vona, Primer Tinent d'Alcalde
i Joaquim Nin,
Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya. 



El centre donarà acolliment a diverses entitats del municipi i està especialment adaptat per afavorir la mobilitat disposant de rampes d’accés i ascensor.

S’ha destinat la planta baixa a l’Associació de la Gent Gran pensant de oferir-li als membres de l’entitat la major comoditat possible en l’ús de l’equipament.

El segon pis, subdividit en diverses estances, compte també amb sales per a reunions i despatxos de treball i reunió per entitats com ara la Coral Rierol i els Balls Tradicionals de Sant Jaume, l’Associació Virgen del Rosario, l’Associació Cultural Nautilus, Els Trabucaires la Coordinadora d’entitats de SJD, Vila Domenio, entre d’altres.

Al tercer pis s’hi troben les instal•lacions de la ràdio municipal.

Com ha destacat l’actual alcalde Magí Pallarès, el nou Centre Cívic és una obra aconseguida fer realitat en diverses fases, primer adquirint l’edifici (en una anterior etapa al govern de CIU), després fent les obres d’adequació (en l’etapa de ERC/PSC) i finalment dotant-lo d’energia elèctrica en l’actual etapa municipal.
Vista de les instal·lacions de la Ràdio Municipal. 

La inauguració oficial ha estat a càrrec de Joaquim Nin i Borreda, Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, qui ha destacat la importància de la vitalitat de la societat civil. Ha destacat la difícil tasca que tenen avui els qui es troben al cap davant de les entitats donada la situació econòmica, sense deixar de fer present que una part important de la crisi es troba en la pèrdua de valors que la societat també pateix.  Ha defensat la tasca dels polític, tot i que en aquest moments siguin el sector menys valorat per la opinió publica, perquè la solució als problemes actuals haurà de venir de la ma  de la política i de la recuperació dels valors als que abans feia referència, així com de tractar la situació econòmica financera en la seva veritable proporció, en aquest sentit a ofert com a dades de referència el fet que l'Ajuntament de Madrid representa un 25% més que el deute total de tots els ajuntaments de tot Catalunya,  o que de Catalunya surten cada dia 40 milions d’Euros cap a l’Estat que no retornen.



18 de juliol de 2012.
Nota: Hem rectificat un error existent en la comparació del deute comparat entre l'Ajuntament de Madrid i el total del deute dels Ajuntament de tot Catalunya. la dada correcte és que l'Ajuntament de Madrid per si sol té un 25 % més de deute que la suma de totes les que afecten als ajuntaments de tot Catalunya.








You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars