OCINE El Vendrell: Del 6 al 12 de Juliol

de juliol 03, 2012


Amazing Spiderman (també en 3 D) 
Aventures i Fantasia
Director: Marc Webb
Repartiment: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field,
Peter Parker troba la clau per entendre per què els seus pares van desaparèixer, a la vegada que es situa enfront del Dr. Curt Connors qui de fet li ha fet de pare.

És el primer gran llarg metratge del director.
Andrew Garfield va interpretar la trilogia “Red Riding” que a Espanya va anar directament a la TV.  El passat 2010 va ser un dels protagonistes de La Red Social (The Social Network). A Emma Stone la vam poder veure el passat any a Crazy, Stupid, Love; Con Derecho a Roce i Criadas y Señoras.  La resta d’actors fan papers de secundaris de luxe: Rhys Ifans el podeu recordar molt bé en papers de comèdia a Nothing Hill o a Equipo a la Fuerza o com pare de Luna Lovegood a Harry Potter, entre d’altres. Martin Sheen és un actor molt recordat per El Ala Oeste de la Casa Blanca, i al cinema és inoblidable la seva interpretació a Apocalypse Now (aquest actor ha intervingut, entre pel•lícules i episodis de televisió en 230 títols). Sally Field va ser la mare de Forrest Gump, i ha guanyat dos Premi Oscar al llarg de la seva carrera per Norma Rae i per En Un Lugar del Corazón.


Por Fin Solos (Darling Companion)
Comèdia
Director: Lawrence Kasdan
Repartiment: Diane Keaton i Kevin Kline

Una dona que s’estima més al seu gos que al seu marit... i el marit perd el gos.

Diane Keaton és una actriu marcada per dues peculiaritats cinematogràfiques: haver estat musa de Woddy Allen i haver fet d’esposa de Al Pacino al Padrino, però ha fet unes quantes pel•lícules és, com ara Cuando Menos te lo Esperas, El Club de las Primeras Esposas (en línia de comèdia). Kevin Kline és altre expert en comèdies, però a l’igual que Diane Keaton també ha fet notables interpretacions dins altres categories, però ja que estem parlant d’una comèdia, no està de més recordar Un Pez Llamado Wanda, Dave, Presidente por un Día, French Kiss o Escandalo en el Plató.
Lawrence Kasdam es va iniciar com a director amb Fuego en el Cuerpo, i a més de director és guionista de moltes conegudes pel•lícules com per exemple: En Busca del Arca Perdida, El Imperio Contraataca, El Retorno del Jedi, o aquesta mateixa Por Fin Solos (També va escriure El Guardaspaldas, entre d’altres)
La Suerte en tus Manos
Comèdia Romàntica
Director: Daniel Burman
Repartiment: Jorge Drexler (Diarios de Motocicleta), Valeria Bertuccelli i Norma Aleandro entre altres.
Un home divorciat i pare de dos fills que treballa a l’empresa familiar que un dia es retroba amb la seva núvia de joventut, seguint la filosofia del joc de pòquer i carregat d’il•lusió intenta de nou allò que no va ser.Continuen
Blancanieves y la Leyenda del Cazador
Project X
Ice Age 4
La Sombra de los Otros
Tengo Ganas de Tí
Los Cachorros
Men in Black 3
MS1: Máxima Seguridad

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars