Banyeres: Resum Festa Major 2012

de juliol 15, 2012

El Pregò de la Festa, a càcrrec de Josep Font
Director de l'Elenc de Banyeres.


Del  5 al 11 de juliol, els veïns i veïnes de Banyeres, han pogut gaudir de la seva Festa Major. Van tenir la inauguració de l’exposició “Animals” de Josep Cañas, es va celebrar el 35é aniversari de l’Elenc de Banyeres, el 10é aniversari de la Penya Blaugrana , el 30é aniversari del Drac de Banyeres i el naixement de l’entitat Els bastoners de Banyeres.
Un moment de la Processó de l'Auca del Sr. Esteve
per l'Elenc de Banyeres

El pregó aquesta any, ha anat a càrrec del Sr. Josep Font, director de l’Elenc de Banyeres, es va fer la processó de l’Auca del Sr. Esteve, l’actuació de l’Esbart Santa Eulàlia, els Gegants, els Bastoners de Banyeres, el drac petit de Banyeres, la Cuca Fera, els diables petits de Banyeres i els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, que van representar  “el judici d’un bandoler”. Pel que a més actes, es va fe la inauguració de l’exposició Cursos Municipals 2011-2012 al Centre Cívic Ernest Lluch, un petit refrigeri, tómbola a càrrec de l’entitat “El Farcell”, concerts, orquestres, castellers, la volada del Drac de Banyeres, l’espectacle pirotècnic al campanar de l’església de Banyeres, exhibicions de Taekwondo de Banyeres, de ball de la Danza Factoria del Vendrell, cercavila, sardinada entre molts altres.
Núria Feliu en un moment
de la seva actuació


D'altre costat el passat dissabte dia 7 de juliol i en el marc de la Festa Major de Banyeres del Penedès, el municipi de Banyeres, va tenir el plaer de tenir a la cantatriu Núria Feliu  a la sala de plens de l’Ajuntament, fent el recital de sardanes. Núria Feliu i Mestres és una cantant i actriu catalana, coneguda ambaixadora de la cultura catalana, la qual juntament amb la gran assistència de públic, va aconseguir que tota la sala cantés sardanes amb ella. Núria Feliu va demostrar ser una meravellosa persona, amable i molt propera, fent-se fotografies amb ella, així com dedicant el seu llibre de Recital de Sardanes.


Cobla Resó del Penedes i Dansaires del PenedèsPosteriorment i amb la Plaça de l’Ajuntament plena de veïns i veïnes, es va poder gaudir de l’exhibició de sardanes amb la Cobla Ressó del Penedès i els Dansaires del Penedès, als quals es van unir tots aquells que ho van voler.Lourdes Meroño

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars