Cine. El Caballero Oscuro: La Leyenda renace (The Dark Knight Rises) expressa el seu condol per la tragèdia d'Aurora

de juliol 26, 2012




Aquesta comunicació que trobareu a sota la ha realitzada el director Christopher Nolan per fer arribar el seu condol a les víctimes i familiars de la tragèdia. 

Com tot l’equip de la pel·lícula, des d’Esguard de Dona, on la passió pel cinema té un espai que prou ho evidència, ens unim per expressar el nostre condol i també la nostre profunda tristesa per actes que no tenen cap sentit,  llevat cercar una notorietat basada en el dolor aliè, un dolor irreparable, que colpeja a qualsevol persona de bons sentiments.







Traducció al català

"Parlant en nom de l'elenc i l'equip de The Dark Knight Rises, voldria expressar el nostre profund pesar per la tragèdia sense sentit que ha patit tota la comunitat d'Aurora.


No m'atreviria a dir que se res de les víctimes del tiroteig, però si se que hi eren ahir a la nit per veure una pel · lícula. Crec que les pel · lícules són una de les formes d'art  de la Gran Amèrica i l'experiència compartida de veure una història que es desplega a la pantalla és un passatemps important i alegre.


El cinema és casa meva, i la idea que algú violi aquest lloc innocent i esperançador d'una manera tan insuportablement salvatge és devastador per a mi.


Res del que qualsevol de nosaltres pot dir mai podria expressar adequadament els sentiments de les víctimes innocents d'aquest crim atroç, però els nostres pensaments estan amb ells i les seves famílies. "


- Christopher Nolan







Traducció al castellà. 

"Hablando en nombre del elenco y el equipo de The Dark Knight Rises, quisiera expresar nuestro profundo pesar por la tragedia sin sentido que ha ocurrido en toda la comunidad de Aurora.


Yo no me atrevería a decir que se nada de las víctimas del tiroteo, pero si se que estaban allí ayer por la noche para ver una película. Creo que las películas son una de las formas de arte de la Gran América y la experiencia compartida de ver una historia se despliegan en la pantalla es un pasatiempo importante y alegre.


El cine es mi casa, y la idea de que alguien viole ese lugar inocente y esperanzador de una manera tan insoportablemente salvaje es devastador para mí.


Nada de lo que cualquiera de nosotros pudiera decir jamás podría expresar adecuadamente los sentimientos de las víctimas inocentes de este crimen atroz, pero nuestros pensamientos están con ellos y sus familias. "


- Christopher Nolan




Versió original del text. 


"Speaking on behalf of the cast and crew of The Dark Knight Rises, I would like to express our profound sorrow at the senseless tragedy that has befallen the entire Aurora community. 

I would not presume to know anything about the victims of the shooting but that they were there last night to watch a movie. I believe movies are one of the great American art forms and the shared experience of watching a story unfold on screen is an important and joyful pastime.

The movie theatre is my home, and the idea that someone would violate that innocent and hopeful place in such an unbearably savage way is devastating to me.

Nothing any of us can say could ever adequately express our feelings for the innocent victims of this appalling crime, but our thoughts are with them and their families."

- Christopher Nolan

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars