Llorenç : Coral Infantil Rossinyols, record del 39è Juguem Cantant a Vilafranca

de juliol 24, 2012
Encara que amb un temps dilatat entre la seva celebració i aquest post, ens plau poder publicar aquesta aportació que ens ha estat enviada per la Coral Infantil Rossinyols. 

Era tot un repte i la coral infantil Espinguet de Vilafranca,  que exercia d'amfitriona se n'ha ensortit folgadament. La renovada coral vilafranquina, que aquest curs ha tornat a començar pràcticament de zero, ha celebrat aquest dissabte una exitosa 39a edició del Juguem Cantant.
Uns 250 cantaires de 4 a 7 anys de diverses corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya han participat a la trobada, que combina aspectes lúdics i formatius musicals, tot culminant amb un concert conjunt.

La cantata gira al voltant del vi i la vinya a partir d'un conte escrit per Anna Tomàs, combinat amb cançons tradicionals catalanes. A més, les cançons van acompanyades per un conjunt instrumental arranjat per el vilafranquí Lluís Giménez, com explica Roser Esteban, directora de l'Espinguet.
El repertori de la cantata va anar a càrrec de l'Espinguet, sota la direcció de la Montse Terrades. Un cop dissenyada la cantata, les corals participants han tingut un parell de mesos per preparar-la amb els seus infants.

Per als petits cantaires, dissabte va ser una jornada intensa que va començar a quarts d'11 del matí i va culminar a les 6 de la tarda amb un berenar de comiat. Entremig jocs i tallers a Cal Figarot, un dinar conjunt, assaig i a les 5 de la tarda, la cantata, que fins i tot va generar cues per accedir al Casal. Una jornada molt intensa que donava els seus fruits amb una cantata molt lluïda.

Coral Infantil Rossinyols

(l'equip de directores: Cristina Sadurní, Laura Miquel, Mar Mitjans, Roser Esteban i Sara Mampel)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars