Llorenç: Coral Infantil Rossinyols, Comiat amb motiu del Concert de final de curs de la Coral Infantil Rossinyols.

de juliol 24, 2012


Cristina Sadurní, Laura Miquel, Mar Mitjans, Roser Esteban i Sara Mampel,equip de directores de la Coral Infantil Rossinyols. Aquest és l'escrit que van llegir les directores de Rossinyols el dia del concert de final de curs per despedir una nova etapa i començar-ne una altra d'una manera encoratjadora.

El concert va celebrar-se al Centre de Llorenç del Penedès el dia 3 de juny de 2012.Estimat públic, 


Avui és un dia molt especial. Deixeu-me que us expliqui el per què. Aquesta tarda, a més a més de celebrar el concert de final de curs, celebrem l’acabament d’una etapa i el començament d’una altra. 


Ja fa molts anys que vaig venir en aquest món i em sento tan o més jove que abans, tota i la meva avançada edat. Fer anys, comporta canvis en la vida i en la trajectòria d’una persona; fer-nos grans suposa acceptar aquests canvis que ens vénen. Tot i que de vegades ens costi, oi? De vegades, fem l'impossible per aparentar més joves... Quants de vosaltres us tenyiu els cabells blancs? Ai... 


A mi, a diferència de vosaltres no se’m noten els anys, i mira que ja en tinc 43, és el que té estar envoltat de nens que em mantenen jove. He tingut la sort que les persones que han estat al meu costat m’han mimat, cuidat i estimat moltíssim. Penso que sóc molt afortunada; elles m’han prioritzat moltes vegades davant d’altres coses, han fet que jo formés part de la seva vida dia a dia, com si fos de la família. M’han ajudat a créixer i a conèixer noves maneres de fer, de cantar, de compartir.... Mai m’he sentit sola, sempre he estat acompanyada de gent excepcional (pares, cantaires, la junta, les directores...). Per això vull agraïr-los personalment tota aquesta dedicació.


Recordo perfectament els primers anys de la meva existència. Com les primeres directores em van ensenyar a entonar les primeres notes i les primeres cançons, allà a la parròquia... unes cançons que parlaven d’amor, d’amistat i com, mica en mica, m’he anat fent gran... Val a dir que els anys passen volant! I si m’hi poso a pensar he fet un munt d’activitats que ben pocs ho podrien dir! He pogut participat en molts Juguems Cantant, Trobades Generals, Trobades Taller, Intercanvis... Tot això m’ha donat l’oportunitat de conèixer moltíssima gent d’arreu del país i d’altres llocs. 


Estic contenta, perquè sé que, malgrat els canvis propis de l’edat i dels temps que estem vivint, estic convençuda que les persones que estaran al meu costat em faran créixer com fins ara i que vosaltres, públic fidel, em continuareu donant suport passi el que passi. Bon estiu a tots i fins el curs que ve!
                                                
Coral Infantil Rossinyols


(l'equip de directores: Cristina Sadurní, Laura Miquel, Mar Mitjans, Roser Esteban i Sara Mampel)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars