Llorenç: “Taichí per a Dummies”

de juliol 18, 2012
Joan Prat Gonzàlez va presentar a les instal•lacions de la Piscina Municipal,  aquest passat diumenge el llibre “Taichí para Dummies”.

Prat és mestre de Taichi, amb una experiència de més de 30 anys de pràctica, i cinc vegades medalla d’or del Campionat d’Espanya d’aquesta especialitzat; és a més el Delegat Nacional del Departament de Taichi de la Federació Internacional d’Arts Marcials.


Els beneficis del Taichí.
El Taichí és un art marcial mil•lenari, d’origen xinés recolzat en el taoisme i la medecina natural xinesa, i que es pot practicar al llarg de tota la vida.
El llibre que diumenge es va persentar, ofereix consells i hàbits per introduir la seva pràctica a la vida quotidiana i obtenir els beneficis d’equilibri físic, emocional i espiritual que aporta, tot i que també té una vessant competitiva, ja que hi ha diferents escoles que posen èmfasi en un aspecte o un altre d’aquesta disciplina.

Taller pràctic.
Per poder oferir un millor apropament al Taichi en Joan Prat va dirigir, en acabar la presentació del llibre, un taller en qui va poder participar tothom qui era present i va desitjar fer-ho.You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars