Propers Estrenes: Prometheus de Ridley Scott amb Michael Fassbender, Charlize Theron i Guy Pearce.

de juny 27, 2012




Un grup de científics viatgen a través de l’univers en una nau espacial que es diu “Prometheus”, un viatge que cerca vida alienígena. Es trobaran atacats per un món alienígena on tindran que lluitar per la seva supervivència  i s’adonaran que el perill és no només per a ells sinó per a tota la humanitat.

Michael Fassbender, el vam poder veure fa poc a “Indomable” (Haywire) i a un “Método Peligroso”;  Charlize Theron, que encara podem veure actualment fent de bruixa dolenta a “Blancanieves y la Leyenda del Cazador” i Guy Pearce també es troba ara a les cartelleres amb “MS1: Máxima Seguridad”.

Ridleys Scott és un creador d’universos futurs, passats o presents. És un incansable productor i director de cinema que ens ha deixat obres tant destacades com Gladiator,  Hannibal, Telma & Louise, Alien el Octavo Pasajero o Blade Runner. Retorna a l’origen d’aquell Alien de 1979 de la que després es van fer un bon tou de seqüeles.

La música és de Mark Streitenfeld, qui com a part del Departament de Música ha treballat en pel•lícules com  El Último Samurai, Hannibal, Misión Imposible II o Gladiator  de les que va ser editor musical,  i ha composts entre d’altres la banda sonora de Infierno Blanco, que fa molt poc estava a les pantalles de cinema

L'estrena està prevista per l'agost.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars