Més Europa: Declaració del vicepresident Joaquín Almunia després de la sentència del Tribunal General en l'assumpte T-167/08 Microsoft contra la Comissió Europea

de juny 27, 2012


Foto: Jauwikifoto
"Celebro la sentència del Tribunal General en el cas de Microsoft contra la Comissió Europea.

La sentència d'avui confirma positivament l'acció que va emprendre la Comissió per assegurar que Microsoft complís amb les seves obligacions. Al mateix temps, la sentència estableix que Microsoft no va accedir a complir la decisió de la Comissió i que aquesta última, per tant, tenia raó en imposar una sanció, tot i que el Tribunal ha optat per reduir lleugerament l'import de la multa, dels 899 milions d'euros inicials a 860 milions d'euros.

El requisit que Microsoft divulgui informació als seus competidors per tal de permetre la interoperabilitat entre el dominant sistema Windows i els seus rivals i competidors, ha aportat beneficis significatius per als usuaris. Una gamma de productes innovadors que en un altre context no haguessin vist mai la llum del dia, s'han introduït al mercat. La determinació de la Comissió per fer complir aquest requisit ha estat fonamental per aconseguir aquest resultat.

La Comissió segueix plenament compromesa amb l'aplicació de les normes de competència per garantir, entre d'altres, que els consumidors i les empreses puguin beneficiar-se de productes innovadors i interoperables.

La sentència confirma que la imposició d'aquestes multes coercitives és una eina important a disposició de la Comissió".

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars