Festa de l’Art a les Galeries, cita imprescindible per aquest dissabte

de juny 08, 2012



Us recordem que aquest dissabte podeu participar d’aquest proposta i acudir a qualsevol de les galeries d’art que formen part del projecte -  al Vendrell teniu la Galeria de Camil•la Pérez Salvà Plaça de les Garrofes,4 -  per poder gaudir entre les 17 hores i la mitjanit de les activitats que s’ofereixen i la oportunitat d’interaccionar i obtenir un d’aquest dos premis:
• 1 impressora Epson Stylus Photo
• 1 projector MG-850HD

Més informació dels concursos a:
www.facebook.com/festadelart/app_240431132725495

L’acte va ser presentat públicament per Carme Espinet, presidenta d’Art Catalunya, Marta Gustà Directora de l'Àrea d'Arts Visuals de l'Institut Català d'Industries Culturals (ICIC)  i per Lluis Bassat, padrí d’honor de la Festa de l’Art, qui a més d’un reconegut mestre en el món de la publicitat, és un gran col•leccionista d’art.


Pel que fa a la proposta de Camila Pérez Salvà. S’ofereix diverses activitats, incloent un tast de cava.

Exposició: “Dones perdudes” Mary Gumà (25 maig – 30 juny)
Activitats: 4 Moments de dansa a càrrec de La Factoria-Dansa del Vendrell (a partir de les 19:00h)


Dones perdudes Inspirada en l’exposició de Mary Gumà. Pretén fer una reflexió sobre les exigències de la societat cap a la dona.

Silenci. Tema de la Festa de l’Art En quin moment ens tornem egoistes? Quantes vegades ens parem a escoltar? Quants cops et sents sol? Silenci és una posta en escena a l’entorn de la pregunta: Quan quedem en silenci?

Aparences, Inspirada en la frase de William Shakespeare: La dona es una menja divina quan no la cuina el diable. Peça de dansa contemporània interpretada per quatre ballarines que evolucionaran a l’entorn d’algunes reflexions intimistes sobre la dona. Al revés Quan la ceràmica, la terra, es converteix en una peça amb ànima.

Quan l’ànima es converteix en una ceràmica.


Al 7de vi, vinateria veïna de la galeria;  Tast de dos vins i dos caves dels Cellers Jané Ventura.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars