Edició especial de la sèrie completa de Harry Potter per a col•leccionistes numerada i limitada

de març 30, 2012


Warner Bross anuncia pel setembre una edició especial  numerada i limitada de la sèrie completa de Harry Potter per a col•leccionistes

En una presentació de gran format (com es pot veure al video) de aproximadament 32 x 26 x 28 cm., que conté 31 discos amb les vuit pel•lícules en suport Blu-ray, DVD i còpia digital ultraviolada.

Compte a més a més  37 hores de característiques especial de les quals 10 són de nous continguts i altres 5 hores de material mai vist.

Se inclouen versions més extenses de Harry Potter i la Pedra Filosofal i de Harry Potter i la Cambra Secreta així com les versions en 3 D de Harry Potter y les Relíquies de la Mort Parts 1 i 2

També inclou records exclusius, incloent un mapa de Hogwarts, impressions d'art conceptual, catàlegs d'accessoris i cartells, tots ells dissenyats pels dissenyadors gràfics de les pel•lícules .

El preu de venda previst es de 499,99 $ (aprox. 375 €) tot i que es poden fer comandes per endavant al preu de 349,99 $ (aprox 263 €). Ho trobareu en Amazon.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars