Calafell: Gran èxit de la Xocolatada Poètica

de març 20, 2012

Foto: Nonie
Aquesta primera xocolatada poètica, a Calafell, va tenir resposta per part de quasi 30 persones, que vem ocupar una gran taula, i es va produir un animat torn de poesia, tant recitant la producció dels propis assistents, com lectura de poetes tan clàssics com Maragall, Verdaguer, Amado Nervo, Pedro Salinas..., el tarannà distés de la trobada va possibilitar també que inclús, alguna de les persones que no escriuen poesia, i només havien vingut a berenar i escoltar, s’unissin activament al grup de rapsodes, explicant algun conte o acudit.

Un dels assistents, Víctor, de Calafell, (sento no recordar el cognom), ens va delitar amb un monòleg corresponent a la coneguda sèrie televisiva, La Riera.

A cada pocs poemes o intervencions, es feia una pausa musical, a carrec de l’acordionista Rosa Maria Tomàs, que va interpretar,  valsos, tangos, cançons catalanes... amb una destresa i entrega, que en ella sempre és habitual.

Entre els presents es trobaven la poetessa Karme Espart, i la rapsoda Gloria Vilaplana. (Recordarem que les dues van recitar el passat mes d’agost a Castellet, amb motiu de l’exposició de la pintora Anna Maria Díaz).

Va ser motiu de satisfacció per a nosaltres, la presencia de la Sra. Núria Jofre, vídua del poeta de Calafell, JOAN NIN  ROMEU.

Finalment, vull deixar constància de l’agradable companyia del Regidor de Joventut i de Comunicacions Sr. JOAQUIM VIDAL, que va gaudir de la tarda amb nosaltres, i va valorar com a molt positivament la comunió de ràdio, poesia, i alegria, que es respirava. Agraïm, molt sincerament, la gentilesa que va mostrar en paraules i en fets.

Maica Duaigües

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars