OCINE El Vendrell: Del divendres 8 al dijous 15 de març

de març 07, 2012



John Carter (també en 3 D)
Director: Andrew Stanton
Repartiment:  Taylor Kitsch,  Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Haden Church, Ciaran Hinds, entre d’altres.
Acció /Aventures /Fantasia
 ( 2 hores 12 minuts)
Una producció Disney, sobre una aventura d’acció que parteix del fet que un humà es trasplantat a Mart on hi ha un enfrontament i on es la clau per l’alliberament.
Taylor Kitsch va participar a X-Men Orígenes: Lobezno, i d’aquí poc el veurem també a Battleship.  Lynn Collins apareixia a La Casa del Lago, o a El Mercader de Venecia (2004), i també a X-Men Orígenes: Lobezno.  Samantha Morton va sortir a Minority Report.  Thomas Haden Church formava part de l’elenc de Un Lugar para Soñar, que fa pocs mesos es va estrenar, i a Ciaran Hinds encara el podeu veure en la seva interpretació de Daily a La Mujer de Negro, o a El Topo fent de Roy Bland.
Willem Dafoe posa en la versió original la veu a Tars Tarkas.
Andrew Staton és el director, i també el guionista. Com a director va fer Wall-E; Buscando a Nemo y  Bichos.  Té dos Oscars a la millor pel•lícula d’animació per WALL-E i per  Buscando a Nemo.



Enllaç amb la web en castellà on trobareu entre altres coses un parell de jocs on line http://www.disney.es/john-carter/

Esto es la Guerra (This Means War)
Director: McG
Repartiment: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, entre d’altres.
Comèdia amb acció
(  1 hora 37 minuts)
Un triangle divertit entre dos membres de la CIA que surten amb la mateixa dona i es declaren mútuament la guerra per el seu amor.

Reese Witherspoon, té ja un bon historial com actriu, al cinema va començar a Un Lugar muy Lejano (1993) però es va fer popular amb Una Rubia Muy Legal (2001), tot i que ja havia intervingut en American Psycho amb Christian Bale, o a Sin Salida (Freeway) amb Kiefer Sutherland, també a Crueles Intenciones (1999) con Ryan Phillippe i Sara Michelle Gear; fa poc la vam poder veure a Agua Para Elefantes amb el Robert Pattinson .  Chris Pine,  va començar a la televisió  com actor convidat de sèries com Urgències, El Guardian o CSI Miami. La seva primera pel•lícula de cine va ser Confession (2005). A Star Trek (2009) feia de Kirk,  es t tractava del relat dels temps joves del  famós comandant de l’Enterprise i l’any 2010 va coprotagonitzar amb Denzel Whasington  la pel•lícula Imparable (Unstoppable). Pine pertany a una família d’actors i actrius, el seu pare és Robert Pine (Dr. Delson de Mujeres Desesperadas) , la mare és Gwynne Gilford  (va ser actriu sobretot de televisió i es va retirar l’any 1987) i la seva germana Katherine Pine també va provar sor com actriu. Tom Hardy el trobareu a El Topo, a Origen (2010) amb Leo di Caprio; i el veurem també a El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace, que serà el nou lliurament de Batman, fent el paper de Bane.
McG, és el nom artístic de Joseph MCGinty amb un llarg historial com a productor i de qui com  a director podem destacar, d’entre el que ha fet, Los Ángeles de Charlie  (2000) i Los Ángeles de Charlie: al Límite (2003) i a la televisió el capítol pilot de la sèrie Chuck.

Indomable
Ghost Rider 2
La Mujer de Negro  (ha tornat de nou a la cartellera, després de tres dies de no exhibir-se)
Una Aventura Extraordinària
El Invitado
Viaje al Centro de la Tierra
Infierno Blanco
Luces Rojas
La Invención de Hugo (també en 3D)
Chronicle

Cicle CINC: Tintin i el Secret de l’Unicorn
Matinal Diumenge:
Muppets
El Gato con Botas

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars