Banyeres: Inauguració Oficial de la Exposició “ Una Literatura Pròpia” (Acte pertanyent al Dia Internacional de la Dona)

de març 10, 2012


D'esquerra a dreta, Joana J. Fernandez,
regidora de Benestar Social,
Núria Figueras, Alcaldessa de Banyeres del Penedès i
Lídia Vargas, Coordinadora Territorial  a Tarragona de
l'Institut Català de les Dones.
Foto: Dolores García



Lídia Vargas, coordinadora territorial a Tarragona de l’Institut Català de les Dones juntament amb Núria Figueras, Alcaldessa de Banyeres del Penedès i Joana Josepa Fernández Coll, regidora de Benestar Social van encapçalar  la inauguració oficial d’aquesta exposició cedida per l’Institut Català de les Dones (ICD), al Col•lectiu de Dones “El Farcell”,  que presideix Ma.  Antonia Sarmiento, i que forma part dels actes del Dia Internacional de la Dona.

L’acte el va obrir Núria Figueras, qui va destacar la funció que realitzar l’Institut Català de les Dones, en polítiques transversals en relació a les dones, la infància, la joventut, la família o la immigració;  en base a accions innovadores i preventives dins les polítiques socials, que inclou molt especialment la incorporació d’una perspectiva de gènere en totes les polítiques socials, per tal d’evitar qualsevol forma de discriminació.
Foto: Dolors García


Lídia Vargas va destacar que aquesta jornada és un bon dia per reflexionar sobre el camí que ja s’ha fet i el que resta per dur a terme en el reconeixement de la igualtat entre dones i homes. Malgrat aquest avenços existeix però una visió entre molts homes que els fa ser reticents a que una dona ocupi llocs de poder i evidentment que per això puguin ser manat per elles.

Va recordar que persisteix encara la violència contra la dona, no només psíquica, física o sexual,  sinó també econòmica i financera.

Tant Lídia Vargas com Núria Figueras en el seus parlaments van destacar la tasca que realitza “El Farcell”.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars