Cine: Oberta la votació popular dels premis Jameson Empire, de la revista Empire Magazine.

de març 05, 2012



Si us ve de gust podreu participar. La ronda de votació acaba el dia 12 de març

Teniu la oportunitat de votar per exemple com a millors actors: Daniel Craig (Millenium – The Birl with the Dragon Tattoo), Ryan Gosling (Drive), Gary Olmand (El Topo – Tinker Tailor Soldier Spy), Daniel Radcliffe (Harry Potter Les Reliquias de la Muerte Parte 2 – HP The Deathly Hallows P.2) i Andy Serkis (El Origen del Planeta de los Símios – Rise of the Planet of Apes). Andy Serkis és l’actor del que es va fer la captura de moviments per donar vida al personatge del ximpanzé que protagonitzava la pel•lícula, obtenint així de fet com a mínim el reconeixement que la seva feina és la feina d’un actor.

Entre les actrius es pot votar per, evidentment per Meryl Streep, (La Dama de Hierro – The Iron Lady)  però també per Olivia Colman (Tyrannosaur); Rooney Mara (Millenium – The Girl with the Dragon Tattoo), Carey Mulligan (Drive) i Michelle Williams (Mi Semana con Marilyn – My Week with Marilyn)

S’escull també  els premis al millor actor i actriu revelació entre els quals trobareu  Asa Butterfield (La Invención de Hugo) o Jeremy Irvine i Celine Buckens (War Horse), entre d’altres. Hi ha moltes més categories per poder votar.

L’enllaç per a votar  es aquest.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars