Nova normativa europea per evitar que es puguin eludir impostos a través de països tercers

de febrer 21, 2017

La Comissió es congratula per l’acord a què ha arribat avui el Consell d’Economia i Finances (ECOFIN) per aprovar la nova normativa que permetrà impedir l’elusió fiscal gràcies a l’actuació dels països tercers. 
Es tracta d’una nova eina de lluita contra l’elusió fiscal que prohibirà que les empreses multinacionals puguin eludir el pagament de l’impost de societats aprofitant-se de les diferències entre els diversos sistemes fiscals dels estats membres i els dels països tercers (el que se’n diu «asimetries híbrides»).
«Avui ens apuntem un èxit més en la nostra campanya per disposar d’una fiscalitat més justa. De mica en mica anem impedint totes les martingales que fan servir algunes empreses per eludir pagar impostos. Vull, per tant, donar l’enhorabona als estats membres per haver confegit una mesura que posarà fi a les pràctiques fiscals abusives i implantarà un entorn fiscal més just dins de la UE», ha declarat avui el comissari d’Economia i Finances, Fiscalitat i Duanes, Pierre Moscovici.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars