Primera Trobada sobre e-Salut a Barcelona organitzada per la Comissió Europea, la Generallitat i la Fundació TicSalut i Mobile World Capital Barcelona.

de febrer 14, 2017



El proper dia 17 de febrer està prevista la celebració d'aquesta Primera Trobada sobre la e-Health (e-Salut) organitzada per la Comissió Europea, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Fundació TicSalut i Mobile World Capital Barcelona 

Aquesta primera trobada conjunta a Barcelona sobre e-Health, té com a principal objectiu compartir la visió europea sobre el sector i facilitar un apropament a les diferents solucions impulsades des de l'entorn local.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comin, i comptarà amb una ponència principal del director general de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea, Xavier Prats.

La jornada abordarà diferents aspectes relacionats amb l’e-Health, com ara la recerca de malalties rares amb la creació de la nova xarxa 'European Reference Networks', com fer disponible la informació sobre els pacients a nivell europeu i, finalment, quines són les iniciatives impulsades per gestionar les apps en salut

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars