El dinar en favor de la Lliga Contra el Càncer al Baix Penedès bat records d'assistència.

de juny 06, 2017

Esguard de Dona - Panoràmica del Dinar de la Lliga Contra el Càncer a Bellvei dissabte 3 de juny de 2017
Foto: Dolors Garcia

Un total de 265 persones es van donar cita el passat dissabte dia 3 de juny a Bellvei per tal d'aportar la seva col•laboració en la recaptació de fons per tal de continuar avançant en la recerca contra el càncer.

Aquest dinar és a més a més un punt de trobada per a  moltes persones que han patit o pateixen aquesta malaltia, on es troben acollits i recolzats, ja que any rere any el dinar serveix per crida ben fort que l'esperança i la solidaritat són el poderós motor que el fa realitat.

Nous protocols de prevenció.
El Doctor Borràs, va adreçar unes paraules al públic, per destacar especialment el fet que a la comarca, a més del ja consolidat protocol de prevenció del càncer de mama s'inicia aquest any el protocol de prevenció de càncer de còlon, que és el més freqüent; aconseguint una fita llargament desitjada.

Va destacar també els altres dos pilars de la tasca de la Lliga Contra el Càncer: l'ajuda als pacients i familiars; i la necessitat de continuar lluitant contra el tabaquisme , per ser una causa directa de determinats processos cancerosos.
Esguard de Dona - Dinar Lliga contra el Càncer Baix Penedès, Lourdes Meroño, presentadora; Doctor Joan Borras, President de la Lliga contra el Càncer a les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre; Roser Mañé, ex-delegada de la Lliga a Bellvei; Ingrid Salas, actual delegada de la LLiga a Bellvei; Fèlix Sans, alcalde de Bellvei
D'esquerra a dreta:
Lourdes Meroño, presentadora de l'acte.
Doctor Joan Borras, President de la Lliga contra el Càncer a les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre
Roser Mañé, ex-delegada de la Lliga a Bellvei
Ingrid Salas Batet, acutal delegada de la Lliga a Bellvei
Sr. Fèlix Sans Mañé, alcalde de Bellvei.
Foto: Dolors Garcia

Reconeixement a la ex-delegada de Bellvei Roser Mañé. 
Durant anys Roser Mañé va ser l'ànima de la delegació a Bellvei; havent deixat el càrrec, tothom li volia reconèixer la seva gran tasca.


A l'acte van ser presents un gran nombre de representants polítics de la comarca, i va comptar com sempre amb la col•laboració d'un gran nombre d'empreses radicades al seu territori.

La presentació de l'acte va ser a càrrec de Lourdes Meroño, directora de la publicació "La Ciutat del Baix Penedès" i va concloure amb el sorteig de regals lliurats per empreses i particulars entre els assistents.
Esguard de Dona - Bellvei Band en un moment de la seva actuació
Un moment de l'actuació de la Bellvei Band.
Foto: Dolors Garcia. 

Després del dinar i previ al sorteig va actuar el grup de músics "Bellvei Band" fortament aplaudits en les seves interpretacions jazzístiques d'estàndards americans o de música rock.

El proper dinar tindrà lloc el 2018 a Llorenç del Penedès.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars