Gran qualitat en les obres exhibides a l'exposició Saraswati

de juny 27, 2017

Esguard de Dona - Thaïs Miguel davant alguns des treballs dels seus alumnes - Exposició Saraswati a Sant Jaume dels Domenys
Thaïs Miguel davant d'alguns dels quadres
 pintats pels seus alumnes.
Foto: Dolors Garcia

Aquest passat cap de setmana s'ha presentat a Sant Jaume dels Domenys una exposició d'obres artístiques realitzades per infants de 5 a 10 anys, de gran interès i qualitat i on va quedar palès que  la capacitat dels infants per crear petites obres d'art només requereix una bona motivació, un bon estímul i un marc de referències tècniques, adients per a cada edat.  Per això a l'exposició Saraswati es va poder gaudir de la  seva creativitat sense límits.

La persona que els orienta i ensenya a expressar-se mitjançant la pintura, l'escultura i el disseny gràfic amb ordinador és la Thaïs Miguel, una  jove artista plàstica  diplomada a l'Escola d'Arts i Oficis "Massana" de Barcelona en pintura i escultura.

El projecte "Saraswati Casa de l'Art" destinats a  infants ofereix sobretot eines perquè es puguin expressar utilitzant diferents tècniques  i obrint finestres a la capacitat creativa pròpia de cada infant.
 Esguard de Dona - Conte realitzat amb ordinador per part dels alumnes que van participar al projecte - Saraswati
Conte realitzat en ordinador pels alumnes.
Explica l'arribada d'uns extraterrestres i la seva
itegració a l'escola.
Els textos, els dibuixos i la coloració és obra
dels infants que van participar del projecte
Foto: Dolors Garcia. 

Totes les peces eren de gran interès, des dels grans murals als exercicis més tècnics (dedicats a saber jugar amb les obres i els objectes); passant per els quadres pintats a partir d'un gerro de flors interpretat lliurament o acabant per una publicació, un conte, realitzat tant en el seu text com en els seus dibuixos i coloració pels infants però utilitzant l'ordinador.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars