Comença la X Olimpiada d’Estudi

d’octubre 15, 2012




Malgrat les dificultats aquesta activitat que cerca per un costat estimular la lectura i l’estudi i per altre obtenir fons per a projectes solidaris, es posa de nou en marxa.

Per començar des d’ara mateix i fins el 5 de novembre està oberta la inscripció de les sales d’estudi, de biblioteques, etc.,  per a participar a l’Olimpiada Solidaria.
S’ha de dur a terme en aquest enllaç.
S’entra a “Alta como Responsable de Sala de Estudio” i a les hores s’ha d’omplir el formulari. Pocs dies més tard es rep a través de correu electrònic les claus d’accés del panel de control corresponent.

Les dates de celebració serà del 5 de novembre al 5 de desembre i aquest anys participen 12 països simultàniament., perquè s’han afegit Equador, Croàcia, Haití, i la R.D. del Congo, precisament enguany els fons aniran per projectes d’accés a l’escolaritat i increment de la qualitat educativa al a República Democràtica del Congo. (En aquest enllaç hi ha més dades sobre aquest projecte). Enllaç amb la resta de països que participen.
Posat un 10
Aquest és el lema d’aquesta campanya, que cerca que els joves vagin a les sales d’estudi i dediquin un temps a la lectura. No han d’aportar diners, sinó només hores d’estudi, els diners els posaran els patrocinadors que per cada hora que ells dediquin a estudiar posaran a canvi un euro.
Els nous patrocinadors sempre són benvinguts. Aquí teniu un enllaç per si alguna empresa o entitat té interès a unir-se al grup.
Els organitzadors, a l’enllaç teniu la seva història, només avançar els seus noms:  ONG Coopera; Cooperació Internacional ONG (CI), ACTEC, Associació per a les Nacions Unides a Espanya i Asociación Africanista Manuel Iradier.

Per cert que aquest any aquesta activitat ha estat inclosa com a voluntariat per part de la Universitat Internacional de la Rioja, i els seus estudiants que participin activament podran obtenir 2 crèdits ECTS.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars