OCINE El Vendrell: del 12 al 18 d'octubre

d’octubre 12, 2012


Lo imposible
Exhibida al Festival Internacional de Toronto el passat setembre, arriba amb molt bones valoracions aquesta més que esperada pel•lícula sobre les vivències d’una família arrel un tsunami. Dirigida per Juan Antonio Bayona (El Orfanato). Els protagonistes són Ewan McGregor (Indomable –Haywire; La Pesca del Salmon en el Yemen) i a qui en uns mesos veurem en la nova versió de Jack i les mongetes màgiques, que tindrà el títol de Jack the Giant Killer (Jack qui va matar el gegant); li acompanya Naomi Watts a qui vam veure a J. Edgar fa molt pocs mesos i que compta amb pel•lícules tant interessants en el seu currículum com Promesas del Este o El Velo Pintado. Al jove actor Tom Holland és el primer cop que el veiem en pantalla, però havia posat la veu a la versió anglesa al personatge de Shô a Arriety i el mon dels diminuts.
La música de la pel•lícula és de Fernando Velázquez, qui ja va posar música a Los Ojos de Julia entre d’altres


Bypass
Dirigida per Aitor Mazo i Patxo Telleria el qual ja van  dirigir La Máquina de Pintar Nubes, explica la història d’un jove que en visitar una amiga que es troba a un hospital amb una cardiopatia incurable, li diu que se la estima, perquè sap que ella està d’ell i li vol fer més dolços els darrers dies de la seva vida; la noia, amb la felicita que això li suposa, és salva, i el noi ha de continuar fingint per por a que la noia torni a recaure.
Protagonitzada per Unax Ugalde (Alatriste, Los Borgia, o Jorge Arias a Cuéntame como pasó) Sara Cozar, Bárbara Goenaga i Itziar Atienza.










Frankenweenie
Ens arriba una nova pel•lícula del director Tim Burton que en la seva versió original compte amb un gran repartiment de veus per doblar els personatges ja que és d’animació. El tema ja el va tractar en un curt l’any 1984 el mateix director. La pel•lícula és una mena de paròdia del Frankenstein. Les veus en original i les veus en castellà són de:
Mr. Rzykruski – Martin Landau – Claudio Rodríguez
Mr. Bergemeister – Martin Short – Luis Mas
Elsa van Helsing – Winona Ryder – Belén Rodríguez
Bob – Robert Capron – Óscar López Landa
Madre de Bob – Conchata Ferrell – María Jesús Varona
Susan Frankenstien – Catherine O’Hara – Paloma Porcel
Toshiaki – James Hiroyki – Akihiko Serikawa
Edgar – Atticus Shaffer – Eduardo Candeira Balas
Victor Frankestien – Charlie Tahan – Mario Gardía.




Venganza conexión Estambul (Taken 2)
La passada setmana es va estrenar aquesta pel•lícula que és la continuació de Venganza (Taken) de l’any 2008 . L’actor Liam Neeson continua sent el protagonista, d’aquesta cinta d’acció; molt actiu darrerament l’hem pogut veure fent de Ra’s Al Ghul a El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace; també a intervingut a Battleship; a Ira de Titanes, a Infierno Blanco o a Sin Identidad. Maggie Grace repeteix en el paper de la seva filla tal com va fer a la primera part l’any 2008; la podeu recordar pel seu paper d’Irina a la primera part de La nissaga Crepúsculo: Amanecer, però també, i fa molt poques setmanes encara estava en cartellera, a MS1 – Màxima Seguridad. Famke Janssen va el paper de la dona del protagonista, i també repeteix en el paper, és una actriu que us pot ser coneguda pel seu paper de Ava Moore de la sèrie de televisió Nip/Tuck i també del seu paper de Jean Grey a X-Men.






Torna el Cicle Cinc:
Són pel•lícules infantils doblades en català per aquest primer dissabte s’estrena Ice Age











Continuen:
Si de Verdad Quieres
Salvajes
Desafio Total




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars