OCINE El Vendrell: del 5 a l'11 d'Octubre

d’octubre 05, 2012


Magic Mike
Un boy (stripper) ensenya a un jove els secrets de l’ofici.
Channing Tatum (Todos los Días de mi Vida; Infiltrados en Clase)  és Magi Mike, li acompanyen Matthew McConaughey (Sahara, Novia por Contrato); Alex Pettyfer (El Corazón de la Bestia, estrenada directament a televisió) i Olivia Munn (Tentación en Manhatan), entre d’altres.
Els dirigeix Steven Soderbergh; director de Erin Brockovich, Traffic, la trilogia Ocean’s, etnre d’altres.
El guió és de Raid Carolin, qui tot i signar per primer cop el d’un llarg metratge té experiència en moltes altres funcions dins el cinema, com ara composar la música adicional de Todos los días de mi vida i a qui també veurem com actor en aquesta Magic Mike, fent el paper de Paul.    Resident Evil: Venganza (2D i 3 D)
Cinquena pel•lícula d’aquesta saga, amb Mila Jovovich com a protagonista a qui acompanyen Sienna Guillory (Love Actually, i d’altres lliuraments de  Resident Evil on fa el paper de Jill Valentine). El director és Paul W.S. Anderson, (Mortal Kombat, Alien vs. Predator, Resident Evil; Resident Evil: Ultratumba i Resident Evil 5: Venganza), qui també és el guionista (ho ha sigut de tota la sèrie de Resident Evil).


Si de Verdad Quieres
Salvajes
Desafio Total

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars