Mata-segells Especial dedicat al 25è Aniversari de la Secció de Filatèlia, Numismàtica i Col•leccionisme de l'IEP

de gener 17, 2018

Esguard de Dona - Sobre de Primer Dia de Circulació

Amb motiu de l'exposició de filatèlia dedicada al 25è Aniversari de la Secció de Filatèlia, Numismàtica i de Col·leccionisme de l'Institut d'Estudis Penedesencs es van posar a circulació el passat dissabte els segells dedicats al Dr. Comas i a la portada del seu manual de col·leccionisme, considerat no només el primer en català sinó el primer editat a l'estat espanyol.  Com a part dels actes de la celebració va funcionar una estafeta temporal amb mata-segells commemoratiu.
Esguard de Dona - Estafeta temporal

El disseny del mata-segells, així com del programa de l'exposició és obra de Carla Rovirosa, alumna de l'Escola Municipal d'Arts  l'Arsenal de Vilafranca del Penedès. La imatge pren com a referència una visió zenital i geomètrica del paisatge de vinyes que tant caracteritza el Penedès.
Esguard de Dona -  El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès Sr. Gusi i la dissenyadora del mata-segells Carla Rovirosa

L'autora va rebre un petit obsequi, en agraïment a la seva col·laboració, que li va ser lliurat a l'acte inaugural de l'exposició.

Els sobres amb els segells obliterats es poden adquirir a l'exposició.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars