Acte d'inauguració de l'exposició filatèlica del 25è Aniversari de la Secció de Filatèlia, Numismàtica i Col•leccionisme de l'IEP

de gener 17, 2018

Esguard de Dona - D'esquerra a dreta. Sr. Josep Anton Plans Ferrer, President de la Secció de Filatèlia, Numismàtica i de Col·leccionisme de l'IEP, Sr. Isidre Aymerich, conegudissim expert en filatèlia, que durant molts anys va publicar al setmanari el 3 de Vuit de manera continuada artícles sobre novetats filatèliques, el Sr. Raimon Gusi, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Sr. Albert Tubau, president de l'IEP

El passat divendres va tenir lloc la inauguració oficial de l'exposició filatèlica que celebra el 25è Aniversari de la Secció de Filatèlia, Numismàtica i Col•leccionisme de l'IEP amb una senzill però emotiu acte presidit per  Plans Ferrer en que va detallar les successives fases que ha tingut aquest projecte fins a veure'ls finalment fer una realitat.

L'exposició ofereix una mostra molt interessant tant de segells com de prefilatèlia de diversos països.

Dins la competició es pot trobar la col•lecció dedicada a la Viticultura del Sr.  Lluís Eroles Benabarre, la qual va obtenir a l'Exfilna 2017 de Portugalete una medalla de plata dins de les col•leccions temàtiques.  També es podrà veure a partir de dimecres la col•lecció del Sr. Isidre Aymerich dedicada als primers segells emesos a l'Estat Espanyol.  El Sr. Plans va destacar algunes de les col•leccions exposades, per la seva qualitat o curiositat, des d'un centrada en la II Guerra Mundial o la de taxes de l'Ajuntament de Barcelona presentada per un expositor provinent del país basc.

Per la seva part el president de l'IEP Albert Tubau, va felicitar la secció tant per la mostra que s'inaugurava com per la tasca al llarg del temps de la seva existència i molt especialment pel llibre que el proper dijous serà presentat, dedicat a la Història Postal i Filatèlica de Vilafranca del Penedès.

Entre els presents es trobaven els nets del Dr. Antoni Comas i Torregrossa, els quals van participar de l'acte per mostrar públicament les edicions de segells commemoratius dedicats al seu avi.

L'acte el va tancar  el Sr. Raimon Gusi i Amigó, regidor de Cultura i de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, va glosar en l'acte inaugural l'evolució de les societats filatèliques a la vila i va encoratjar a continuar la magnífica tasca que ha desenvolupat aquesta secció de l'IEP en favor del col•leccionisme, font i expressió de cultura.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars