Inici del nou curs de l'Escola de Música Contrapunt.

de setembre 13, 2017


Avui dimecres 13 de setembre l'Escola Contrapunt comença el seu curs 2017 - 2018. Aquesta escola que està present a vuit pobles del Penedès (Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, La Múnia, la Joncosa, Calafell, Cunit i Bellvei) ofereix un aprenentatge que abasta des de la sensibilització musical de infants des del 4 al 6 anys fins a la formació en música i en instruments a partir del 7 anys vins a qualsevol edat, ja que els adults també poden gaudir de la seva oferta formativa.

Els instruments que es poden estudiar són: saxo, clarinet, trompeta, trombó, flauta travessera, gralla, violí, viola, violoncel, contrabaix, bateria, piano, baix elèctric i guitarra. Així mateix es pot estudiar cant.  Quant a la part teòrica ofereix classes d'harmonia moderna, arranjaments i composició. També ofereix una nova assignatura per ampliar el llenguatge musical: Música Viva.

Una de les propostes amb més consolidació de l'Escola Contrapunt són els "Combos", grups formats per alumnes que permeten oferir concerts de qualitat.

Altre novetat de l'Escola Contrapunt és el seu nou logo.

Per a més informació: Tel. 608 987 287 correu electrònic: escolacontrapunt@gmail.com
Les inscripcions als diversos cursos es poden realitzar a través d'aquest enllaç.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars