Sant Jaume dels Domenys acollirà una de les projeccions de la 7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2017

de setembre 18, 2017

La 7a  Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic tindrà una sessió dedicada al Centenari de la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume dels Domenys. La projecció i el posterior col•loqui se celebrarà el dissabte 28 d'octubre a la Sala d'Actes de Cellers Domenys, nom actual de la cooperativa.

Es projectarà el documental "Segar, garbejar, batre, moldre i fer par" de Jacint Torres i Santi Ponce. 

Esguard de Dona - Cartell de la 7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic - 2017

La raó per escollir aquesta peça va ser que la Cooperativa Agrícola va oferir,  com a primer servei a tota la població del municipi,  el servei de forn de pa.

Aquesta Mostra de Produccions Audiovisuals aplega filmacions amateurs antigues, documentals i pel•lícules de ficció que tinguin com a eix el ser testimonis de formes de vida que es donen o es donaven a la nostra societat.

La Mostra forma part de les activitats de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  Per poder desenvolupar un projecte de tant llarg abast  en temps (cinc mesos de durada) i extensió geogràfica (quasi trenta poblacions), l'Observatori compta amb la col•laboració d'entitats que fan realitat les jornades, en el cas de Sant Jaume dels Domenys l'entitat és l'Institut d'Estudis Penedesencs


Programa de la 7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic  (A la pàg. 37 trobareu les dades corresponents de la jornada que es celebrarà a Sant Jaume dels Domenys)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars