Jornada d'Etnologia a les Comarques de Tarragona

de setembre 11, 2017Programa d'actes:
9.30h  Inauguració de la Jornada a càrrec del  Sr. Jordi Agràs Estalella (director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona) del Sr. Josep Santesmases i Ollé (vicepresident de l’Institut Ramon Muntaner - IRMU) i del Sr. Agustí Andreu Tomàs (president de l’ITA - Associació d’Antropologia).
10:00h  Ponència inaugural a càrrec del Dr. Lluís Calvo Calvo (director de la Delegació del CSIC a Catalunya):"L'Etnologia a Catalunya, passat i present. Línies de recerca emergents i perspectives de futur".
11.00h Pausa cafè 
11.30h Segona ponència a càrrec de Salvador Palomar i Abadia (Centre de Recerca i Difusió del Patrimoni Etnològic i la Memòria Històrica-CARRUTXA): “L’Etnologia a les comarques de Tarragona”
12.30h L’etnologia a l’Administració.
Sr. Rafael Folch Monclús. Tècnic de Patrimoni Cultural de la Direcció General de la Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural.
Sra. Elena Espuny Arasa. Tècnica de Projectes de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU).
14.00h Dinar
16.00h Experiències sobre el terreny: Els inventaris immaterials del patrimoni.
Sra. Pepa Subirats. Coordinadora de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l’Ebre.
Sra. Àngels Travé Ràfols. Coordinadora de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès i membre de l'Institut d'Estudis Penedesencs (*)
17.00 Laboratori d’Idees
Presentacions de diferents recerques i estudis que estan en la seva fase inicial o en fase de projecte.
Per a més informació i inscripcions:  ita@itantropologia.cat
Organitza: ITA. Associació d'Antropologia, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Institut Ramon Muntaner(*) L'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP) és una associació cultural declarada d'utilitat pública, dedicada a l'estudi i la divulgació de la cultura i del territori del Penedès..

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars