Punt de llibre 2022 dedicat a Pau Casals / Punto de libro 2022 dedicado a Pau Casals / Bookmark in commemoration of Pau Casals

d’octubre 24, 2022

María Dolores García Martínez
24 10 2022

La Biblioteca Pública Terra Baixa conjuntament amb el Museu Pau Casals i la Casa Nadiu Pau Casals va impulsar la iniciativa de fer cada any un punt de llibre dedicat a Pau Casals. Amb el patrocini del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, de l'Ajuntament del Vendrell i de la Fundació Pau Casals aquest projecte va esdevenir una realitat des de l'any 2016.

Aquest és el punt de llibre d'enguany.Per veure tota la col·lecció

 Castellano

La Biblioteca Pública Terra Baixa, conjuntamente con el Museu Pau Casals y la Casa Nadiua Pau Casals impulsaron la creación de un punto de libro para commemorar el aniversario de su fallecimiento. Con la patrocinio del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, del Ayuntamiento del Vendrell y de la Fundación Pau Casals  este proyecto es una realidad desde el año 2016.

La frase que recoge este año dice: "Yo nací con un don, con la música dentro de mí. No merezco ningun tipo de honor especial" Pau Casals

English

The Public Library Terra Baixa, with the Museu Pau Casals and the Casa Nadiua Pau Casals (Birth house of Pau Casals) promoted the creation of a bookmark each year in commemoration of the death of Casals. With the sponsorship of the Libraries Service of Generalitat de Catalunya, The El Vendrell Town Hall and the Pau Casals Foundation this project is a reality since the year 2016. 

The sentence of this year is: I was born with a gift, the music inside me. I don’t deserve any kind of special honour. 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars